Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok egy ilyen alakú lányról?
Figyelt kérdés
170cm, 51kg, 91-61-90, 70D
(19 éves)
2015. dec. 17. 10:05
1/13 anonim válasza:
képpel egyszerűbb lett volna, a 91-61-90 nem sokat mond nekem
170-51 viszont igen...
Belegondolva, hogy barátnőm 158 centihez 53 kiló, átlagos alkat, én 173-hoz 63-65, vékonyabb alkat, mondjuk én nem nő vagyok :)
szerintem így vékony vagy :) de lehet, hogy a csontjaid vékonyak és külsőre átlagos vagy...
22F
2/13 anonim válasza:
Az exem 170 centi mellé szintén 50 kiló körül volt, mondjuk a mellei kisebbek voltak, csak C-sek. Ha minden igaz, akkor te is az ideálom vagy az alakot tekintve.
3/13 opened paradise válasza:
A 90-60-90 az álom kategória,a többség arra vágyik,ráadásul te ehhez még magas és karcsú is vagy. A D,meg szintèn nem rossz.
Ennek ellenére semmit. Mert közben lehet Smuck Andor fejed :D
4/13 PearlDiver válasza:
A paraméterek alapján valószínűleg jó nő lehet, de ha emellé a feje ronda akkor tökmindegy... egy kép alapján többet tudnánk mondani.
26F
5/13 anonim válasza:
Azokon a koordinatakon van a kep?
7/13 anonim válasza:
3. nem szép dolog gúnyt űzni a Down-kórban szenvedőkből...
10/13 anonim válasza:
Ezekből a számokból nagyjából semmit se tudok elképzelni. Viszonylag magas vagy és elég vékony, talán ennyi ami lejön belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!