Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok a kivárásról? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a kivárásról? L

Figyelt kérdés

Van egy barátom, aki tetszik. Van egy nem túl jól működő kapcsolata. Nagyon vonzódik hozzám. Természetesen egyáltalán nem biztos, hogy szakítanak. Eszem ágában sincs semmibe beleszólni, biztatni őt bármire is. Hagyom, ahogy alakul. Ha szakít esetleg, akkor lehet belőle valami, ha nem, értelemszerűen semmi sem lesz soha köztünk, ahogy eddig se történt.

Rossz ez így?

2015. dec. 5. 12:50
 1/6 RRR ***** válasza:

ha nem sajnálod az esetlegesen elpazarolt időt.....tedd

de

valami időpontot jelölj meg magadnak azért

2015. dec. 5. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes várni.
2015. dec. 5. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Éld az életet! Ne várj, mert olyanok a csajok/pasik, mint a busz - jön a következő. Ki tudja mennyi ideig vergődnek egymás mellett és közbe lehet életed nagy szerelmét puskázod el, hogy egy futókapcsolatba bonyolódj egy sráccal. Ettől még lehet pont ez a pali lesz a nagy Ő....
2015. dec. 5. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Én sajnálnám rá az elpazarolt időt. Szerintem ismerkedj inkább mellette és lehet simán találsz olyat aki jobban megfog. Na meg te szívesen összejönnél olyannal akinek barátnője van mégis más lányokhzo vonzódik? Mi a garancia hogy veled nem csinálja ugyanezt :)
2015. dec. 5. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudni kéne, hogy miért nem szakított eddig. Lehet csak anyagi vonzata van, akkor érdemes még egy keveset várni. Amennyiben úgy látod, hogy nem tud érzelmileg elszakadni a párjától, akkor én nem várnék.
2015. dec. 5. 15:52
 6/6 Fish1 ***** válasza:

Szerintem felesleges várnod.

Nekem több dolog is sántítana ebben a sztoriban: - ha a pasi a jelenlegi párja mellett más nőhöz vonzódik, akkor az azt jelenti, hogy nem jó valami a kapcsolatában.

- ha nem jó a kapcsolata, és mégis ebben vergődik, akkor gyáva kilépni belőle valami oknál fogva.

- ha szét is mennének, akkor se jöjj vele össze egyből, mert ez esetben csak a sérült önbecsülését fogja helyreállítani veled, hiába vonzódik.

- egy kapcsolat lezárása után kell a gyászidőszak, amíg rendbe teszi magában a lelki dolgait. Ha ez nem történik meg, akkor csak csapongani és vergődni fog az új kapcsolatban is.

- amíg érzelmileg nem zárta le az előzőt, addig nem érdemes vele kezdeni, ha komoly dologra vágysz.

2015. dec. 6. 03:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!