Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem írnak maguktól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak maguktól a lányok?

Figyelt kérdés

Hosszabb ideje beszélgetek valakivel és nem keres, csak akkor ír, ha én ráírok, és akkor beszélgetünk.

F

Ezek szerint nem érdeklem őt? vagy nem vagyok eléggé humorbonbon és emiatt nem keres.

2015. dec. 19. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Jó kérdés.

Szerintem a lányok alapból nem írnak senkinek csak a barátjuknak (ha van) mert épp elég srác tartja szóval őket így nincsenek rászorulva.

2015. dec. 19. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Én akkor nem írok, ha nem vagyok benne biztos, hogy a másikat érdeklem. És akkor meg akarok bizonyosodni, hogy valóban érdeklem. :)

Mármint ez a jobbik eset, aztán persze van olyan is, amikor csak a másik erőlteti a beszélgetést, én pedig nem akarom annyira. Akkor nem írok.

A legjobb döntés, ha elhívod randizni, mert ha érdekled, úgyis igent mond, ha nem, akkor meg legalább megtudod.

2015. dec. 19. 21:57
 3/7 opened paradise ***** válasza:
Mert te írsz. Én nem írok senkinek (bár nem emiatt)és így írnak maguktól.
2015. dec. 19. 22:18
 4/7 A kérdező kommentje:

Mert ha nem írok egyik sem fog magától írni!

3 hétig beszélgettünk facén, nem volt randi. utána nem írt semmit sem, ameddig én nem kérdeztem tőle valamit. 3 hét volt ez.

Így van ez az összes lánnyal akivel beszélgetek. egyik sem keres magától.

2015. dec. 19. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az alapvető probléma az, hogy nem személyes a dolog. Vagy hogy kezdtél vele beszélgetni? Ismered személyese Miről beszéltetek?n?
2015. dec. 20. 00:27
 6/7 A kérdező kommentje:

Személyes dolgokról annyira nem mert még nem ismerem annyira, az egyiket csak egy hete ismerem, a többinél igen.

Egyszerre több lánnyal ismerkedek.

De a legtöbbjük olyan, hogy csak egy két szavas válaszokat ad.

Van egy másik nő, aki mennyiségre ugyanannyit ír vissza mint az én szövegem. vele csak napi egy két üzenetváltás van.... meg azt mondja, hogy van barátja, mikor megkérdeztem, hogy mit csinál hétvégén, hogy vele van. általában csak hét közben szokott válaszolni, hétvégén nem, gondolom igazat mondott, hogy van pasija, mivel hétvégén vele lehet és ezért nem ír. Értelmes csajnak tűnik egyébként. Egész jól ellehet vele beszélni mindenről.

Ezzel a lánnyal már jó ideje beszélünk, itt volt, az a 3 hét szünet, mikor nem írtam neki. de ő sem keresett. szünet előtt kértem találkát, abba benne lett volna, de hétvégén nem ért rá nekem meg akkor hét közben sok dolgom volt, hétvégén lett volna csak jó. aztán nem lett belőle semmi.

Van akivel meg jól ellehet poénkodni, meg hülyülni, de komolytalannak tűnik.

Van egy harmadik akivel nagyon régóta beszélgetek, de sok hosszabb megszakításokkal. Nem nagyon jár el sehova sem. Vele az a baj, hogy 300 kmre lakik :D De ő sem írt rám még soha magától.

2015. dec. 20. 02:35
 7/7 anonim ***** válasza:

A mi generacionknak meg mindig azt sulykoljak a szuleik, h a ferfinek kell kezdemenyeznie, te no letedre ne tapadj, ne irj. Anyam mondogatott nekem ilyeneket. Idovelnem mondtam neki semmit es egyenrangu felkent viselkedtem. En is kezdemenyezek. Most van egy kapcsolatom.

Ebbol sajnos nem tudsz kimaszni.

N

2015. dec. 20. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!