Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek vannak még olyan lányok akik viszonylag jól néznek ki de közben nem szálltak el maguktól és egy normális pasival megismerkednének?
van, mondjuk én, csak nekem hiába ok a külsőm, gázos vagyok.
senki nem nevet a béna vicceimen, meg h.lyén röhögök, meg dadogok, ja és ha új társaságba visz a pasi akkor vagy az van hogy zavaromban egy mukkot nem szólok, vagy próbálok haverkodni és mondok valamit amitől mindenki elkönyveli hogy k.rva nyominger vagyok
mindkét esetben lebeszélik rólam a pasit, néha meg kiderül, hogy azért akar velem járni a srác mert van egy szuperjócsaj plátói szerelme akit nem kaphat meg és nekem legalább a külsőm jó
ilyenkor próbál nem beszélgetni velem hanem csak fogdos meg örökké smárolna hogy ne legyen duma meg olyan programokat csinál ahol mutogat, de komunikálni ne lehessen (pl. mozi)
szóval a nem elszállt, szingli, viszonylag jól kinéző lányoknál erre mindig gondolni kell, hogy talán van valami defektjük és azért..
megválaszoltad a kérdést a magyarázatoddal xdd :D
egyébként vannak én nem tartom magam csúnyának és a visszajelzések sem ezt mutatják viszont lehet magadnak normális vagy de nem biztos, hogy másnak attól még az lennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!