Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy 13 évesen nem jártam senkivel és senki nem volt belém szerelmes illetve nem hívott senki randira?
Figyelt kérdés
Már a barátaim többsége randizik de én nem. Én meg nem kezdeményezek. 13/L2013. máj. 2. 21:59
2/16 anonim válasza:
igen. Én még 17 évesen is így voltam.
20L
4/16 anonim válasza:
Hmm... ennyi idősen már rég 2 gyereket kellett volna szülnöd, EL VAGY MARADVA !
5/16 anonim válasza:
Nem, nem normális. Ne kövesd az én példámat, nekem se volt még senkim, pedig 19 vagyok. És úgy szégyellem...
6/16 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ogh..
jaaj nee ez az "ez lenne a normális..." ugye ezeket nem valami 20-on x évesek írják?.. jó oké ne szexeljenek óvodásan, de mégis mi a francot csináljanak, még véletlenül se szeressék egymást suliban, alsóban,, MIT KÉPZELSZ?! HOGY MERSZ SZERELMES LENNI? Irány vissza az osztályba és ülj a padban amíg vége a szünetnek.
Ez tök normális természetes dolog, PERSZE KÉRDEZŐ nyugi, azzal amit te írsz sincs gond. Egyébként is lehet hogy van aki szerelmes beléd, csak hát nem mer elhívni randira,
7/16 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Az is normális lenne, ha lenne "pasid". Idézőjelesen, mert ilyen korban a szex még nem átlagos dolog.
8/16 anonim válasza:
En 14 vagyok, es szerintem nem kell elsietni a dolgot. Nekem sem volt meg baratom, pedig mar tobb eselyem is volt, de semmi kedvem nem.volt hozzajuk, nem is talaltam oket szimpinek. Ne akarj csak azert baratot, mert a baratnoidnek van. :) En meg szerelmes sem voltam. :)
9/16 anonim válasza:
Figyelj, velem is így volt. Én is szarul éreztem magam emiatt. 14 évesen találtam meg életem első (és remélem utolsó) párját. És ezután jöttök a fiúk, hogy akarnak tőlem valamit. Ameddig szingli voltam addig bezzeg semmi. :D De engem nem érdekel (és nem érdekelt) más fiú, csak a barátom. Azóta is együtt vagyunk, és már 16 vagyok. Ne aggódj, mindenkire rátalál a szerelem. :)
10/16 hyatt válasza:
igen, normális. A barátaid többsége fura... legalább is nekem. Én tizenévesen utáltam a nyáladzókat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!