Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy 13 évesen nem jártam senkivel és senki nem volt belém szerelmes illetve nem hívott senki randira?
Hidd el nagyon jó dolog a gyerekkor, én 19 évesen jártam először és nem bántam meg, volt időm önmagamra, sokat tanultam -értem itt az iskolába járást, sok kézműves dolgot tanultam- és a családomra. A szüleiddel is máshogy viselkedsz majd, ah lesz barátod, ráérsz vele.
28/L
Akkor szerezz be egy pasit, ha neked megtetszik egy konkrét valaki. Csak azért, mert mások is... ugyan.
Az én osztálytársaim hasonló megfontolásból próbálkoztak összejönni lányokkal, volt, akinek ideig-óráig sikerült is, csak úgy jártak, mint szüleim túltenyésztett kutyája a sarokba szorított macskával: amikor már helyzetben voltak, nem tudták, mit kell csinálni.
Ha tényleg akarsz majd valakitől valamit, akkor abba belemehetsz és tudni is fogod, hogy mit akarsz tőle ;-)
Onnan, hogy a testével lekommunikálja, utánad koslat és könnyen zavarba tudod hozni :-) A 13 éves fiúkon még nagyon látszik. Rajtam is látszott anno, csak a lány, aki tetszett nekem, nem reagált semmit, csak kibeszéltek a hátam mögött.
Tesztnek jó, ha adsz egy cuppanósat az arcára. Ez egyes szituációkban teljesen természetes és nem kell nagyon magyarázkodnod miatta (pl ha tett egy szívességet, vagy születésnapja van, vagy tudomisén), de rögtön látni fogod, hogy kába tojik rá, vagy felcsillant a szeme :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!