Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bogii10 kérdése:
Az normális, hogy szerelmes AKAROK lenni?
Figyelt kérdés
A körülöttem lévőek közül többen szerelmesek.. Olyan jó volt szerelmesnek lenni régebben.. Ez normális, hogy megint ezt akarom érezni?2013. jan. 18. 18:57
2/9 anonim válasza:
Persze, csak ne vergődj ha csalódsz
3/9 anonim válasza:
Az "Igazit" keresed? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy hiba volt. Most már az "Igazat" keresem. Mert az "Igazi" szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az "Igaz" odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz... Az "Igazi" megcsókolja a kezed, az "Igaz" megfogja... Az "Igazi" álmodik veled, az "Igaz" virraszt melletted. Az "Igaziba" belehalsz, az "Igaz" meghal érted, ha kell!
4/9 A kérdező kommentje:
Még a csalódást is elviselném.. Csak kötődjek valakihez..
2013. jan. 18. 18:58
5/9 anonim válasza:
Teljesen normális.Az első csalódásig :)
6/9 A kérdező kommentje:
Szeressen feltétel nélkül
2013. jan. 18. 18:59
7/9 anonim válasza:
Neked szeretethiányod van, ami persze simán megkapható a párkapcsolatban, ha jót fogsz ki
8/9 A kérdező kommentje:
Nekem elég, ha hazakísért, megölel és azt mondja hogy szeret.:')
2013. jan. 18. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!