Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben akikkel ismerkedtem 4-5 randi után nem ment tovább. Nem vagyok túl jó képű. De állítólag nem evvel volt a gond, hanem a személyiségemmel. Rendes, kedves vagyok, és csendes és a csendességgel van a gond. Először mindenkivel szemben keveset beszélek, de idővel több dologról tudok beszélni. Nem azért beszélek keveset mert félek, hanem egyszerűen alig jut eszembe olyan dolog amiről beszélni tudnánk. Nem igazán tudom hogy, hogy tudnák úgy lányokkal ismerkedni hogy én is többet adhassak magamból. 23 éves vagyok szeretnék 1 komoly kapcsolatot de odáig nem jutok el2015. dec. 17. 18:31
1/1 anonim válasza:
Tudod, hogy a személyiségeden kell faragnod, ez már félsiker. Dolgozz azon, hogy tudj beszélgetni, hisz ezzel tudod megfogni a lányt magadnak. Nem elég ha tetszetek egymásnak, de csak nézitek kínosan egymást. Gondolkozz kérdéseken, s témákon amikről csevegni tudnál. Persze olyan lány kell, aki ezekre vevő. Több próbálkozás után csak jön már egy olyan lány majd, akivel egy hullámhosszon lesztek.
A csendesség nem feltétlen rossz, csak tudnod kell,hogy mikor hallgass, és mikor beszélj. Bókolj sokat nekik,de csak szívből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!