Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen lennék?

Figyelt kérdés
Vidéken élek és nem igazán találok olyan lányt aki számomra normális. Persze mindenkinek más a normális. Nálam azt jelentené hogy nem csak a pénz érdekli és a buli és nem önpusztító életmódot folytat (iszik, dohányzik). Nyugodtnak, csendesnek mondanám magamat. Ha valakivel ismerkednék általában lekoptatnak. Nem mondanám szépnek magamat, de azért rondának sem. Olyan lányok érdekelnek inkább akik szintúgy nyugodtabbak és megfontoltabbak.22 éves vagyok. De szórakozóhelyeken ilyeneket nem találni. Máshol meg nem tudom hol ismerkedhetnék..

2015. dec. 17. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Iskola, munkahely, de szinte bárhol: kávézóban (ha nincs hely máshol, csak egy magányos lánynál, megkérdezheted, leülhetsz-e) stb.

Fiatal vagy még nagyon, ne írd le magad! :)

2015. dec. 17. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Én inkább okos embernek mondanálak:)
2015. dec. 17. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok és ha találok is normálisabb lányt, akkor annak már van barátja
2015. dec. 17. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Ugyan ilyen vagyok, sőt én is Faluban élek. csatlakozom a kérdezőhöz. De amúgy az ilyen lányok amiket mi keresünk, inkább otthon ülősek. :) 26/F
2015. dec. 17. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

Barátaid vannak?

Járj össze velük és a családjaikkal, talán megbújik valahol egy aranyos 18-20 körüli kishúg odahaza... :)

2015. dec. 17. 17:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim, de nincsenek húgaik. Ahol élek az 1 kis hely, igazából aki teheti lelép. Tenném én is de egyelőre ez nem fog menni. Munkahelyen nincsenek lányok, ha máshol ismerkednék akkor társaságba vannak, vagy lekoptatnak. Netes randi kilőve mert, nem igen kapok válaszokat vagy olyanok vannak fent akik csak az önbizalmukat szeretnék növelni.
2015. dec. 17. 17:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Normális, egyedülálló lányok még városban sincsenek, nemhogy faluban, ahol eleve kisebb a választék. Az a kevés normális lány nagyon hamar elkel, és jó eséllyel ahhoz megy férjhez, aki 14-16 évesen lecsapott rá.
2015. dec. 17. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:
62%

Nekem írhatsz nyugodtan ha szeretnél ismerkedni

17/l

2015. dec. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!