Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire reménytelen volna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire reménytelen volna a dolog? - Elsősorban lányok véleményére lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Párkereséssel kapcsolatban lennék kíváncsi a véleményetekre. Nem vagyok egy átlagos pasi, úgy gondolom a "probléma" fő forrása minden bizonnyal ez lehet. A helyzet az, hogy erősen gyengénlátó vagyok. Nyilván ez sok mindenben hátráltat ami másnak teljesen természetes dolog, de összességében úgy gondolom teljesen átlagos életet élek, sőt. Elemző közgazdászként dolgozom, legnagyobb hobbim a filmek szeretete, (mozi, dvd, bármi jöhet :D) illetve a kertészkedés, és ha épp unatkozom, szeretek főzni is, új ételeket kipróbálni. Szórakozóhelyekre nem igazán járok, évente ha egyszer-kétszer elmegyek barátokkal... A legkönnyebb itt lenne ismerkedni, nem is azzal van gond hogy nem szeretnék bulizni, csak sajnos általában szinte teljesen sötét van, és a lámpák is villognak, ami miatt még rosszabbul látok :D Ezért néha kellemetlenül érzem magam. Neten szoktam ismerkedni, de sajnos amint kiderül hogy nem tökéletes a szemem már csak barátságról lehet szó hiába voltam szimpatikus egészen addig. Biztosan nagyon ijesztő lehet Nektek lányoknak ez a dolog, és gondolom egyből az fut át, hogy nem lenne teljes az életetek egy gyengénlátóval. Sok mindent elértem már az életben, elvégeztem az ország egyik legerősebb fősuliját, egész jó munkám van, sportolok. Ezek azok a dolgok az életben amik csak rajtam múltak. Most jutottam el oda, hogy úgy érzem ez így kevés, egy igazi társ nélkül nem érnek semmit az elért dolgok. A párválasztás viszont olyan dolog, ami két emberen múlik, nem csak én kellek hozzá.

Vajon ennyire lehetetlen volna hogy találjak egy kedves, normális lányt aki elfogad olyannak amilyen vagyok, és nem sajnál, csak egyszerűen tudomásul veszi hogy ilyen vagyok? Sokan nem is gondolnák hogy a szeretetre éhes ember mennyi szeretetet képes adni. A mai világban talán fontosabb hogy az utcán jól nézzen ki két ember egymás mellett minthogy a párunk normális legyen. Tulajdonképpen ennek fényében nem is csodálkozhatok, hogy megítélnek egy adottságom miatt.

Köszönöm szépen hogy végigolvastad

Üdv,

Egy 26 éves Budapesti srác

2011. máj. 8. 15:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem csak egy látásjavító szemüveg kellene neked vagy valami szemtorna, na meg egy kis önbizalom. Pár hónap és helyreáll a látásod.
2011. máj. 8. 16:06
 2/30 A kérdező kommentje:
26 éve ilyen :D Nem javítható. Önbizalmam volt, de az elutasítások erősen megtépázták :D
2011. máj. 8. 16:26
 3/30 anonim ***** válasza:
És ha esetleg hasonlóan gyengénlátó lányok között keresnél magadnak párt? Vagy olyan helyen, ami a hobbijaiddal kapcsolatos? És szerintem inkább élőben próbálj ismerkedni, esetleg barátok által.
2011. máj. 8. 16:29
 4/30 anonim ***** válasza:
Lézerrel sem javítható?
2011. máj. 8. 16:50
 5/30 anonim ***** válasza:
ne neten ismerkedj...ha élőben ismerkedsz, akkor sokkal kisebb az ilyen jellegű elutasítások esélye, gondolom szemüveget hordasz, nem kell egyből elmondanod, hogy milyen erősségű
2011. máj. 8. 16:52
 6/30 A kérdező kommentje:

Semmivel sem javítható sajnos.

Igen szemüveget hordok, és elég vastag a lencséje is, így eleve sokan azt gondolják rólam hogy eminens vagyok, pedig abszolút nem. A látszat néha csal :D

2011. máj. 8. 17:03
 7/30 Cuky123456789 válasza:
Ebből a néhány sorból úgy látom, hogy nagyon elkeseredtél,de nincs okod rá! Nem értem az olyan lányokat, akik külső vagy egyéb dolgok alapján ítélnek meg egy pasit(Ők látnak rosszul, nem te). Igen meg kell nézni, de attól mert valaki jóképű vagy éppen 1 km-re lát el nem lesz nagyobb ember. És mert valakinek jó látása van, nem fog jobban szeretni valakit! Szerintem is hobbival kapcsolatosan ismerkedj, és ne félj, előbb utóbb megtalálod azt aki megért és elfogad úgy ahogy vagy, és értékeli a benned lévő értékeket, mégha azokat mások számára a szemüveg el is takart! Sok sikert, és rengeteg önbizalmat kívánok! :-) egy lány...
2011. máj. 9. 19:32
 8/30 A kérdező kommentje:

Köszi Neked is a választ! Leírva így jól néz ki és lelkesítő is amit írtál :D Sajnos a gyakorlat viszont mást mutat. A legfőbb baj nem az, hogy nem jönnék ki bárkivel, mert akivel dumálok mindenki azt mondja rólam, kedved, jófej jó humorú stb stb... Viszont amikor egy esetleges kapcsolat lehetősége kerülne szóba, bezáródnak az ajtók... Barátnak tényleg mindenki elfogad, azzal nincs is gond, azonban lehetőséget senki nem ad arra hogy megpróbáljuk együtt. (Volt már párom 18-24 éves koromig, tehát ez az utóbbi két évre vonatkozik :D)

Amire én gondolok az tényleg az lehet, hogy életvitelszerűen nem tudják elképzelni velem a dolgot, pedig én is ugyanazt az LCD tv-t nézem, ugyanolyan házban lakom, és ugyanúgy élek mint bárki más. Ami gondom van, az például postákon, bankokban a messze lévő sorszámok, vagy hogy melyik ablaknál mit lehet csinálni. A szám viszont azért van hogy meg tudom kérdezni, így tulajdonképpen ez sem gond. Csupán külsőség, ami azért a legtöbb emberben szánalmat ébreszt. Lehet hogy nem látok jól, de az agyammal nincs gond :D Sokan ezt a két dolgot is összemossák.

Biztosan létezik olyan lány,aki van annyira értelmes, kedves hogy tudná kezelni a helyzetet, viszont vagy már barátja van (hisz ez a fajta lány a legértékesebb), vagy nem ismerek ilyet, vagy találna magának sokkal jobbat mivel száz meg száz jelentkező akad. Ezen szoktam elgondolkodni, hogy vajon biztos ez hogy találna sokkal jobbat? Ha az emberi értékeket vesszük alapul elég nehéz, ha az egészséget, akkor pofon egyszerű :D

2011. máj. 10. 08:56
 9/30 anonim ***** válasza:

Haver, minden támogatásom a tiéd. Nehéz ügy ez még normálisan is. Nálam a pszichológus szélsőséges introvertáltságot állapított meg (erős befelé fordulás),ami lássuk be szintén nem egy könnyítő faktor.

Szintén nem javítható, pláne 34 évesen, s ezt nem én találtam ki. Nem mész vele sokra de melletted állok.

2011. máj. 11. 09:28
 10/30 anonim ***** válasza:

Hát szerintem egy lánynak ijesztőbb gondolat az, hogy ha veled összejön, akkor a gyerekei is esetleg ilyen rövidlátók leszmek. Ez még akár tudatalatt is tudja befolyásolni, mert a nők ösztönösen keresik a legjobb "apajelöltet". Szerintem inkább ez lehet a probléma gyökere, persze lehet, hogy az esetek valamely részében azért neked van igazad.

Amit tehetsz szerintem, hogy más téren megmutatod, hogy tudsz többet nyújtani, hogy ez a "hátrányod" mellett sokkal több az előnyöd, és jobban megéri veled lenni, mint egy átlagos pasival. Szóval valamilyen szinten kompenzálni.

De mondjuk ha egy csaj belédszeret, akkor a legkrvésbé se fogja érdekelni, hogy milyen a látásod, odalesz érted ahogy vagy.

2011. máj. 11. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!