Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire reménytelen volna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire reménytelen volna a dolog? - Elsősorban lányok véleményére lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Párkereséssel kapcsolatban lennék kíváncsi a véleményetekre. Nem vagyok egy átlagos pasi, úgy gondolom a "probléma" fő forrása minden bizonnyal ez lehet. A helyzet az, hogy erősen gyengénlátó vagyok. Nyilván ez sok mindenben hátráltat ami másnak teljesen természetes dolog, de összességében úgy gondolom teljesen átlagos életet élek, sőt. Elemző közgazdászként dolgozom, legnagyobb hobbim a filmek szeretete, (mozi, dvd, bármi jöhet :D) illetve a kertészkedés, és ha épp unatkozom, szeretek főzni is, új ételeket kipróbálni. Szórakozóhelyekre nem igazán járok, évente ha egyszer-kétszer elmegyek barátokkal... A legkönnyebb itt lenne ismerkedni, nem is azzal van gond hogy nem szeretnék bulizni, csak sajnos általában szinte teljesen sötét van, és a lámpák is villognak, ami miatt még rosszabbul látok :D Ezért néha kellemetlenül érzem magam. Neten szoktam ismerkedni, de sajnos amint kiderül hogy nem tökéletes a szemem már csak barátságról lehet szó hiába voltam szimpatikus egészen addig. Biztosan nagyon ijesztő lehet Nektek lányoknak ez a dolog, és gondolom egyből az fut át, hogy nem lenne teljes az életetek egy gyengénlátóval. Sok mindent elértem már az életben, elvégeztem az ország egyik legerősebb fősuliját, egész jó munkám van, sportolok. Ezek azok a dolgok az életben amik csak rajtam múltak. Most jutottam el oda, hogy úgy érzem ez így kevés, egy igazi társ nélkül nem érnek semmit az elért dolgok. A párválasztás viszont olyan dolog, ami két emberen múlik, nem csak én kellek hozzá.

Vajon ennyire lehetetlen volna hogy találjak egy kedves, normális lányt aki elfogad olyannak amilyen vagyok, és nem sajnál, csak egyszerűen tudomásul veszi hogy ilyen vagyok? Sokan nem is gondolnák hogy a szeretetre éhes ember mennyi szeretetet képes adni. A mai világban talán fontosabb hogy az utcán jól nézzen ki két ember egymás mellett minthogy a párunk normális legyen. Tulajdonképpen ennek fényében nem is csodálkozhatok, hogy megítélnek egy adottságom miatt.

Köszönöm szépen hogy végigolvastad

Üdv,

Egy 26 éves Budapesti srác

2011. máj. 8. 15:55
1 2 3
 21/30 anonim válasza:

Szia!

A bunkómacsólecsóval egyetértettem eddig is. A korábbiakban írtad, hogy kávéztok/teáztok/moziztok... azon gondolkodom, hogy van-e olyan, akivel találhatnál közös hobbit, és abból alakulhatna valami? Mert persze, szórakoztató egy délutánra közösen elmenni valahova, de közösen "alkotni" valamit még érdekesebb lehet, és jóval tartósabb. A jókat beszélgetni meg bárhova jó. :)

Nem a legszerencsésebben válogattam össze a szavakat, de remélem, azért érthető, milyen különbségre gondoltam itt a közös időtöltésnél.

2011. máj. 11. 14:02
 22/30 A kérdező kommentje:

Szia!

Közösen alkossunk valamit? Az meg milyen hobbi? Barkácsoljunk az "asszonnyal"? :D A filmek, és a mozi az amit nagyon szeretek tényleg. Magamhoz azért mégsem hívhatom a lányt mert azt enyhén félreértené szerintem még ha én nem is akarok semmit akár. Így marad a mozi. Más hobbi a főzés, azt szintén otthon lehetne nálam :D Szeretek még kirándulni is, új helyeken túrázni stb. Ezek viszont már eléggé szoros kötöttséget feltételező dolgok. Biztosan furcsállaná bárki ha elhívnám túrázni valahová :D

Tényleg most hirtelen elképzelni em tudom mire gondolsz :D

Amúgy én nagyon érdeklődő vagyok, igazából rá lehet venni könnyen még a színházra is musicalekra, állatkertre tropicariumba is szoktam járni néha... Tényleg szinte bármire Ezek közül egyik sem olyan ami rendszeres tevékenység lenne :D

Ami még érdekel és szeretek róla beszélgetni néha az a marketing, ezen a területen is dolgozom,viszont azzal is úgy vagyok ha éppen besokallok a munkában, utána nem mindig van kedvem még a szabadidőmben is arról beszélni :D

2011. máj. 11. 14:29
 23/30 anonim válasza:
Írtam e-mailt. :) Remélhetőleg bogozgatásra lesz jó, nem még jobban gubancolni.
2011. máj. 11. 15:15
 24/30 A kérdező kommentje:
Válasz is ment :)
2011. máj. 11. 16:10
 25/30 anonim ***** válasza:

23N vagyok:-D

Még egy utolsó gondolat!Szóval 18-24-ig volt kapcsolatod.És most magányos vagy,és 2 éve nincs senkid.Valószínű,hogy x-ből x számú nőnek válóok volt a szemproblémád,de attól még lehet olyan,akivel sikerül.Most nem a szemüvegről akarok papolni,hanem arról,hogy gyakorlatilag minden ami egy ember életében történik(persze ha nem nyílvánvaló hülyeségről van szó!),akkor az mind tanulópénz.Most ez egy ilyen időszak,hogy 2éve nincs senkid.Lényeg,hogy biztosan lesz,ne add fel a keresést!Bízz önmagadban és az égiekben:)Össze fog jönni,mindegy mikor!

2011. máj. 11. 16:38
 26/30 A kérdező kommentje:
Eltelt újra 3,5 hónap, a helyzet pedig változatlan. Volt egy nagyon bíztatóan induló kapcsolat, nagyon jól megértettük egymást, sokat beszélgettünk mindig volt közös téma. Mindez semmit sem ért, hisz mikor próbáltam komolyabbra fordítani a dolgot, ismét falakba ütköztem :D Nem rajtam múlott, ismét egy barátot szereztem a sok mellé :D
2011. aug. 17. 14:25
 27/30 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy össze fog jönni, és nem mindegy hogy mikor. Mondom ezt úgy hogy nekem már végem, mert annyit voltam egyedül, hogy elvesztettem a párkapcsolathoz szükséges szociális képességeim jó részét.
2011. aug. 17. 15:14
 28/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: pont ez az, amit nem szeretnék... :S
2011. aug. 18. 15:19
 29/30 anonim ***** válasza:

Jaj ez hülyeség, hogy elveszted az egyedülléttel a szociális képességet.

20 éves koromig mindig egyedül voltam, oszt amikor lett párom, nem volt semmi probléma, ment minden magától meg az ő segítségével.

Csak a reményt lehet elveszteni, de nem kéne, mert csak sajnálkozol hiába. De elveszteni a reményt se tragédia. Én is feladtam, aztán mégis lett. Nem azon múlik ez.

2011. aug. 20. 13:48
 30/30 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Én vagyok az elveszett képességű.

-életkor 34 év

-egyedül töltött idő az utóbbi 10 év

Na ezzel kezdj valamit.

2011. aug. 20. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!