Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Reménytelen eset lennék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen eset lennék?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok,155 centi,50 kiló, hosszú szőke hajam van és kék szemem.Kedves és közvetlen vagyok,könnyen barátkozom.Nem cigizek,nem járok bulizni,jól tanulok.Szabadidőmben szeretek sportolni és olvasni.

Már komolyabb kapcsolatot szeretnék, mégsincs egy fiú sem.Mégis reménytelen eset lennék?

Már majdnem minden barátnőmnek van barátja.

2015. júl. 10. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján szimpatikus vagy :)

Ha esetleg van kedved beszélgetni, nyugodtan írj ^^

17/f

2015. júl. 10. 13:34
 2/8 TallandThin Boy ***** válasza:
15 éves vagy, semmiről nem késtél le.
2015. júl. 10. 13:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért nem háraz szórakozni?
2015. júl. 10. 13:55
 4/8 anonim válasza:
a leirtak alapján szimpatikus vagy 15f
2015. júl. 10. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:
szimpatikus vagy nekem is!:)
2015. júl. 10. 14:26
 6/8 anonim válasza:
a leirtak alapján szimpatikus vagy 15f
2015. júl. 10. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Most írd le a negatív tulajdonságaidat is. Valószínű ott van a hiba.
2015. júl. 10. 15:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudjanak rám az ide kommentelő fiúk, de miért hiszitek el, hogy tényleg ilyen a csaj? Még ha ilyen is, ahogy leírja, vajon miért írja le, ha nem azért, hogy ráírjatok? Az itteni kérdések nagy százaléka ilyen, ti meg bedőltök neki...
2015. júl. 10. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!