Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányokat miért támogat anyagilag a párjuk?
Nagyon sok lánynak nem kell dolgozni, fizetik nekik az iskolát, meg ajándékokat kapnak, meg tudomisén. Mindezt azért, mert szerencsések voltak, és gazdag férfibe szerettek bele. A legtöbbnek fiatal, nagyon jóképű, klassz természetű párja van az ismeretségi körömben.
Nekik miért jött össze?
Én nem erre hajtanék a helyedben...ne pénzéhes irigy eltartott p1cs4 legyél...mert most a leírásodból azt veszem ki, te irigy és pénzéhes p1cs4 vagy...
ne pénz alapján válassz párt...
22F
Mert azok a lányok biztosan jobbak nálad minden téren.Szebbek,okosabbak,kedvesebbek,önállóbbak,bátrabbak,
kevésbé önsajnálók.
hát én ezt csak itt olvasom, az életben egy ilyen nőt ismertem, egy ilyennel találkoztam, többel sem.
Városi legenda. Ez nem igazán létezik szerintem ez a jelenség, a kérdésed pedig troll gyanús.
Ez valami urban legend egyébként? Én ilyet még nem nagyon láttam..
Egyébként a leírásodból nézve azért mert szerencsések voltak. ;) Meg minden bizonnyal jobbak nálad. Szomorú.
Ezek legfeljebb luxus kvák azt ugye tudod? Teljesen mindegy mit állítanak másképp.
Én ismerek ilyen "párokat", a nő szája be van tömve pénzzel, meg gondolom néha mással, cserébe úgy és akkor használja a pasi ahogy akarja. Úgy beszél róla, mint valami különleges szex tárgyról, nulla tisztelet vagy szeretet van a dologban. A hűséget ne is említsük. És igazából csak addig tart a dolog, amíg nem talál egy új és fiatalabb "szex tárgyat" magának.
Ha ezt irigyled, azért elgondolkoznék a helyedben az érzelmi világomon.
"Mindezt azért, mert szerencsések voltak, és gazdag férfibe szerettek bele."
Jézusom, nem vagyok képes abbahagyni a röhögést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!