Azokat a lányokat kérdezném, akik anyagilag nem állnak olyan jól?
Figyelt kérdés
Lányok ti mennyit költötök magatokra egy hónapban, miről mondtok le annak érdekében hogy a külsőtökre többet költsetek, vagy milyen olcsóbb megoldásokat tudtok?2012. jún. 19. 13:25
1/7 anonim válasza:
Kevesebb kaja, buliban nem iszom, nem megyek moziba, inkább letöltök filmet. De amúgy változó. Van olyan hónap, hogy nem veszek semmit, van amikor meg 10-15 ezer ruhára. (Kozmetikust, fodrászt anyum fizeti, de oda csak negyedévente járok.) Szőrtelenítést epilátorral csinálom, az a leggazdaságosabb.
2/7 anonim válasza:
Le kell mondani a felesleges kiadásokról. Sok programból kell kimaradni, minden pénz. 500 forint pikpakk elmegy hülyeségre
3/7 anonim válasza:
"Sok programból kell kimaradni, minden pénz"
persze, és akkor egyáltalán ne is éljünk vagy mi? remek felfogás.
4/7 anonim válasza:
Fodrászon spórolok a legtöbbet. Magam vágom a hajam már másfél éve. Nem festem, szerencsére nem ősz még. Műkörmön nincs, mondjuk nem is kell mert szép formájú, nagy körmöm van amit magam díszítek mintát is szoktam rá tenni ha úgy tartja kedvem. Egyedül amire költök az a kozmetikus és a tőle vásárolt arckrém, szemránckrém és lemosó, 2-3 havonta. Heti egy szolit is megengedek magamnak, ha éppen nincs időm napozni. Ruhát legtöbbször turiból vásárolok vagy figyelem a leárazásokat. Sampont, balzsamot a fodrászkellékesben veszek azt a nagy literes kiszerelésűt.
5/7 anonim válasza:
Én nem járok fodrászhoz. Ha valami más frizurára vágyok akkor megnézek pár itthoni újságot/szétnézek a neten és megpróbálom megcsinálni magamnak. Ruhát minél olcsóbban, turiba is megyek néha de olcsóbb boltokban is vásárolok. Kaját ritkán veszek, eszem azt amit anyukám csinál itthon. Sminkből sincs ezer féle, 1-2 van mindenből ami kell. Műköröm nekem nem tetszik meg kedvem sincs azzal bajlódni, néha kifestem körömlakkal a körmeimet.
6/7 anonim válasza:
Semmiről nem mondok le és el sem tudom képzelni milyen lenne ha valamit nem tudnàk megvenni magamnak... Úgy àtlagba havonta ruhàkra 20-30e Ft-ot költök. Ès emellett nem egy buta liba vagyok Fazekasba fogok jàrni... 14l
7/7 anonim válasza:
én a minőségi kozmetikumokról nem akarok lemondani ezért elkezdtem házilag csinálni..és rájöttem, hogy nemcsak olcsóbb de jobb is a bőrömnek
szőrtelenítés: epilátor..csak egyszer kell megvenni az áram pedig nem sok mert 2 hetente elég nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!