Mennyi időbe telt, mire megszoktad az új hajszíned? Elsősorban azoktól kérdezném, aki barnáról váltottak szőkére.
Én most tervezem, hogy sötétszőkére festem a hajam, ami barna. Természetesen is, meg most festetten is.
Meg lehet oldani hajfestékkel is, szőkítő használata nélkül? Ma néztem a L'Oreal Excel 10 (sötétszőke) dobozán a színmintát, elvileg azzal igen. Van valakinek tapasztalata ezzel a hajfestékkel?
Hát én még nagyon fiatalon megpróbáltam ezt, és elég k.vásra sikeredett, lévén, hogy hamar lenőtt, a fejem közepén egy barna csík, ami ugyanolyan színű volt mint a szemöldököm. Aztán átfestettem a tövét újra, de mivel nagyon elütött a szemöldökömtől, visszatértem az eredetihez hasonlító, barna színemhez.
Próbáld ki. Ha természetesnek látod majd a tükörben, akkor hamar megbarátkozol vele, de ha nem fogod magad komfortosan érezni az új színnel, akkor sztem ne erőltesd.
lehet, hogy előbb egy világosbarnát próbálok ki. :)
az én szemöldököm elég halvány színű.
kevesen tudják,hogy a szemöldököt is lehet világosítani szőkítő szerrel. Tehát nem kell aggódni,hogy nagyon elüt a szemöldök a hajtól,elég befesteni és kész.természetesen ezt speciális oldattal lehet csinálni,a kozmetikus által.
egy kozmetikus
vigyázz a loreal festékekkel, mert a sötétszőke lesz barna, és a világosbarna meg majdnem fekete.
Próbálj ki egy középszőkét vagy világosabb szőkét. Az sem lesz annyira világos nyugi. De a sötétszőke az sötét lesz.
köszi! :)
ezek szerint lehet, hogy hidrogénnel kéne kezelni a hajamat a festés előtt. :S
az meg gondolom nagyon roncsolja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!