Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, az baj ha az egyszerű lányokat kedvelem?
Inkább egyszerű lányt tudnék magam mellé elképzelni. Nem sminkel, (maximum csak egy kicsit, módjával), egyszerűen öltözködik, semmi kihívó nincs benne. Én ezeket a lányokat tartom vonzónak. Persze jó az is ha jókat tudunk beszélgetni. Valamiért mindig úgy gondoltam, hogy amelyik lány ilyen, annak nincs nagy arca, hogy ilyeneket mondjon egy srácnak, hogy húzz innen, meg stb. Tehát együtt tud érezni, és végig gondolja, hogy jó lenne nem a másik lelkébe taposni.
Szerintetek jól gondolom? Eddig én ezt tapasztaltam!
Én hasonló lány vagyok, mint amit leírtál (a beszélgetés más kérdés, sok minden érdekel, de ha kettőnk kedvelt témái között nincs átfedés, akkor elég nehéz).
Ugyan általában kedves és empatikus vagyok, azért engem is meg lehet találni olyan kedvemben, amikor durvább vagyok az átlagnál. Ha mondjuk egy kávézóban jönnél oda ismerkedni, akkor 10ből 9szer kedvesen utasítanálak el (mert van barátom), a maradék egy alkalommal meg lehet, hogy kicsit agresszívabb lenne a hangvétel és mellé kapnál egy csúnya arckifejezést. Mármint, még nem próbáltam, az is lehet, hogy rossz kedvemben is kedves vagyok, de ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy a kedvesség, empatizmus, flegmaság nem feltétlenül személyiségjellemző, és nincs mindig összefüggésben a megjelenéseddel- sokszor hangulat kérdése az egész. Van, mikor adok a csövesnek aprót, van, mikor nem. Remélem érted a dolgot.
Juhhu! Van még esély, hogy valaki egyszer engem fog választani. :)
Hány éves vagy?
Én ilyen vagyok, de szerintem nem gondoltad át az igényeid megfelelően.
Ámbár ilyen "húzz innen" megnyilvánulás még soha nem volt jellemző rám, és csak akkor mondtam, hogy van barátom amikor tényleg volt.
Az ilyen lányokat nem nagyon veszik észre. Mert lehet, hogy szép az arcom, de a pláza punikat nézik meg a metrón is nem engem. Szóval én levontam a megfelelő konzekvenciákat.
Odáig nem jutunk el enélkül, hogy én elmondjam, hogy mi érdekel, hogy a messzemenőkig empatikus vagyok, hogy imádok beszélgetni stb..
Szóval...jah...life sucks
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!