Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányokat Szeretnek a férfiak a mű cica babákat plázacicákat és aki 10. 000 ft ruhákban jár vagy az egyszerű szép lányokat?
Hányok az olyan csajoktól :>
Kár, hogy azokból van a legtöbb.
Egyszerű szép lány családanya típus tele elvekkel, hosszútávra tervezős személyisgé figyelős fajta. Nálam esélye se lenne, annyira nem nyerő kategoria.
Ezerszer intkább választanék egy kihívó, rib ancos öltözetű plázalányt, sokkal jobbakat lehet vele kúrni.
Tehát azt választanám, amelyik kevésbé szerény.
10.000 Ft-os ruha akkor most drágának számít?
Lehet h most jöttem a Marsról, de én egyáltalán nem vagyok sznob v műmájer, de az az árkategória erősen a középkategóriát jelenti ruháknál. A plázap.csáknak sztem nem ez a terepe, ők min 30 ezres göncökben és 20 ezres cipőkben, meg 50 ezres csizmákban járkálnak (ha már magukra is elköltenek havonta 50 ezret)
Nekem amúgy az az elvárásom h legyen egy nő nőies, ápolt és igényes. Mind kisugárzás, mind viselkedés mind öltözködés kinézet terén. Mert az h mit gondolok róla abba az öltözködés is beleszámít. Ha slampos cuccokban van akkor baromi nagy atomfizikusnak vagy humormesternek kell lennie h felfigyeljek rá. Ezzel sztem férfiak 90%-a ugyanígy van. Lehet öltözködni normálisan pár ezerből is, (csak nehezebb). A plázacicákat látványosan szapuló csajok általában a slampos, pattanásos arcú csajok...
Kell egy minimum igényesség öltözködés terén, onnantól már magabiztosabb lesz egy lány és ez az ami igazán számít a fiúknak, a kisugárzás.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!