Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit kell tenni szerintetek egy fiúnak, ha mentek az utcán kettesben, és beszólnak a lánynak (de szép vagy cica, stb. )?
Figyelt kérdés
nem vagyok egy beszólós típus, nem szívesen szólnék vissza (sztem semmi értelme...), általában én vagyok az okosabb típus. Nem érzi ilyenkor egy lány, hogy nem védik meg?2010. jan. 1. 23:29
1/15 anonim válasza:
átkarolod a lányt és odasúgod, h ne is törődj vele, gyere, menjünk innen. nekem ennyiből simán lejön az h igenis meg akarsz védeni, de annyira hülye nem vagy h összeveresd magad feleslegesen.
2/15 A kérdező kommentje:
köszii:)
és ha sorozatosan ez van?
2010. jan. 1. 23:38
3/15 anonim válasza:
Túl szép a párod...
4 megoldás van(az 5. a halál...):
otthagyod
kigyúrod magad, vagy küzdő sportolsz
veszel egy szép éles kést és összekaszabolod az arcát
bérelsz testőrt
4/15 anonim válasza:
Én visszaszólnék, hogy "jaj de kis édes vagy!"
5/15 anonim válasza:
Ne tegyél semmit! Ezt azért mondom,mert én elküldtem a srácot az anyjába,minek hatására nekem esett,vesztére,mert jól elvertem.Jöttek a rendőrök és bevittek,és még a barátnőm sem volt rám büszke,pedig megvédtem. Azt mondta nem kedveli az agresszivitást.
6/15 anonim válasza:
nekem az esne jól ha mondanád hogy igen,szerintem is :P
és ezzel le lenne zárva a téma
8/15 anonim válasza:
Nem tudom, nekünk is volt már ilyen és az én párom szépen leosztotta a srácot...És egy alamuszi kis gyökérnek tartanám a barátomat ha annyira se méltat h megvédjen...főleg ha ezt még szavakkal sem tudja megtenni...ilyenkor felmerülne bennem a kérdés, hogyha megakarnák verni vajon maga alá pisilne és elfutna???
9/15 anonim válasza:
Utolsó ... tehát szóljon vissza és aztán ha a fogait beverik nem gond?
10/15 anonim válasza:
más az ha megvéded magad, és megint más, h egy olyan dolog miatt, amit csak szimplán le kell sz.rni hülyére vereti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!