Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mit kell tenni szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit kell tenni szerintetek egy fiúnak, ha mentek az utcán kettesben, és beszólnak a lánynak (de szép vagy cica, stb. )?

Figyelt kérdés
nem vagyok egy beszólós típus, nem szívesen szólnék vissza (sztem semmi értelme...), általában én vagyok az okosabb típus. Nem érzi ilyenkor egy lány, hogy nem védik meg?
2010. jan. 1. 23:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hát én alapjába véve szeretem ha pasim humorizál...nekem például az is szimpi lenne ha annyit mondanál neki vissza: igen , tudom, és ő csak az enyém...:):) vagy hogy köszi, aranyos vagy azért:D
2010. jan. 3. 18:34
 12/15 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: de ez am sztem személytől is függ h a bnőd mennyire igényli h megvédjék, mennyire jó humorú stb.
2010. jan. 3. 18:35
 13/15 anonim ***** válasza:
21%
hát nekem ugyan nincs barátom, de nekem az tetszene ha odamenne és olyat leverne a gyereknek hogy összeesne. ja hogy összeverik? ja hát én az olyan pasikat szeretem akik 3 embert simán lecsapnak
2010. jan. 3. 19:15
 14/15 anonim ***** válasza:
nemkell qurvásan öltözködni és akkkor nem szólnak bééééé!
2010. jan. 3. 20:20
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
pl: igen köszi, ő az én kis dorombolós cicám :):)
2010. jan. 16. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!