Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk nagy része miért nem meri elhívni a lányokat randira, vagy akár egy sima egyszerű találkozásra? :D
De komolyan..jönnek itt a "félek az elutasítástól" maszlaggal, közbe nem fogják fel, hogy az csak kis ideig lesz ciki, aztán túllépnek rajta. A lányoknak is épp annyira ciki az elutasítás, de ennél már csak az cikibb amikor egy lánynak kell egy fiút elhívnia. :D Vélemény?
22/L
Gyere kérdező, menjünk el randira, vagy csak sima egyszerű
találkozásra. /Amúgy ne, mert félek/.
Nem a lány dolga? A fiú dolga? Kedves, ez már rég nem így működik. KETTEJÜK dolga. Ha az egyiknek tetszik a másik, lépjen. Ne azért, mert ő a fiú, s ne azért ne lépjen, mert ő a lány.
Egyébként sokan azért nem hívnak el lányokat, mert sok lány NEM tud úgy visszautasítani, hogy az egyértelmű és korrekt legyen. Ahogy sok fiú nem képes a talpára állni.
Huszonkét éves létedre úgy tűnik, még te is lány vagy, s nem nő. Nagy a különbség.
Példának okáért, ma én is áthívtam egy lányt borozni, aki előző bulin folyamatosan mellettem álldogált, akárhová mentem. Erre elkezdett magyarázkodni, hogy miért nem... :D Nem számít a miért, ezek után tudja, hogy hol talál. Ne érts félre, több barátnőm is volt már, merek lépni, viszont sosem pazarlom az időmet olyanokra, akik azt várják, hogy én legyek a szuperalfahím, aki majd megmutatja.. egy nőnek is kell legyen tartása, az akaratát pedig bátran kinyilváníthatja.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!