Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúk nagy része miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk nagy része miért nem meri elhívni a lányokat randira, vagy akár egy sima egyszerű találkozásra? :D

Figyelt kérdés

De komolyan..jönnek itt a "félek az elutasítástól" maszlaggal, közbe nem fogják fel, hogy az csak kis ideig lesz ciki, aztán túllépnek rajta. A lányoknak is épp annyira ciki az elutasítás, de ennél már csak az cikibb amikor egy lánynak kell egy fiút elhívnia. :D Vélemény?

22/L

2015. márc. 28. 23:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
33%
Kicsi a p@.csük
2015. márc. 28. 23:35
 12/25 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es: Azt értem hogy ez a kettejük dolga, de amikor evidens hogy a lánynak tetszik a fiú, és a fiú is ott legyeskedik, akkor a legyeskedés helyett nem tudna lépni inkább?
2015. márc. 28. 23:38
 13/25 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi 10-es: Pont írtad, hogy egy nőnek kell hogy tartása legyen. Ebbe beletartozik, hogy nem ő ajánlkozik fel a fiúnak, nem ő fog futni a srác után ...Olcsó húsnak híg a leve ugye.
2015. márc. 28. 23:44
 14/25 anonim ***** válasza:
93%

A tartás nem feltétlen jelenti azt, hogy ő nem nyit.

Mellesleg, kinek nyilvánvaló, hogy a nő akar valamit? Tudod az, hogy te szeretnél kapcsolatot és ezt néha jelzed egy félmosollyal, az korántsem biztos, hogy elég. Én már aludtam kézenfogva ismeretlen lánnyal, aki egész este ölelgetett, mégsem vettem ezt jelnek - s mint kiderült nem is volt az, mert nem akart tőlem semmit. Ahogy én is bókolok olyan lányoknak is, akiktől nem akarok semmit. Nyíltnak kell lenni, őszintének és egyenesnek.

2015. márc. 28. 23:49
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem annyira jellemző, hogy félnek elhívni a lányt, csak itt tűnik úgy.
2015. márc. 28. 23:56
 16/25 A kérdező kommentje:
Azért néha a fiúk is kiismerhetetlenek jelzés szempontjából. :)
2015. márc. 28. 23:56
 17/25 A kérdező kommentje:
Amúgy volt már olyan (nem is egy) hogy én hívtam el srácot különböző programokra, (meguntam a semmittevését) és ott is ment az indirekt magyarázkodás hogy miért nem.
2015. márc. 28. 23:58
 18/25 anonim ***** válasza:
Hát akkor gyere velem randira, látod, én nem tökölök. -.- Mindkét félben sok a hiba. Sőt, rosszul mondom. Eleve az emberben sok a hiba.
2015. márc. 29. 00:00
 19/25 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem provokálásnak írtam ki a kérdést. :) Tényleg kíváncsi vagyok, hogy némely esetben amikor már csak a hülye nem látja hogy 2 ember bejön egymásnak, akkor a fiú részéről miért nem történik lépés.
2015. márc. 29. 00:08
 20/25 anonim ***** válasza:

Jajj, ne érts félre, részemről ez vita, nem veszekedés.:)

De továbbra is felmerül a kérdés: ha már olyan egyértelmű a dolog, akkor a lány is léphetne, nem? Hisz' már annyira egyértelmű..:)

Visszatérve: nem mer, rosszak a tapasztalatai, fél, hogy elrontja... ezer oka lehet.

2015. márc. 29. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!