Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keressek visszahúzódó lányokat? [Nem olyan egyszerű, sőt. ;) ]
Egy kis háttér: 22 év körüli fiú vagyok, természetemnél fogva sosem voltam a társaság középpontja, én visszahúzódónak jellemezném magam. Viszont volt az életem során 3-4 igazi haverom akikkel annyira meg tudtam nyílni, hogy egy harmadik fél aki belehallgatott volna a beszélgetésünkbe meg nem mondta volna, hogy én általában csendes fajta vagyok. Rájöttem, hogy ezzel a néhány barátommal azért tudok ilyen természetesen viselkedni mivel alapvetően hasonló a természetünk.
Namármostann! :) Hívjatok töketlennek de én eddig nem sokat randizgattam. Mi több, nem csak a bátorság de maga az indíttatás is hiányzott belőlem. Mostanság (biztos a sok szappanopera teszi xD) egyre jobban érzem az igényt, hogy párkapcsolatom legyen.
De! El nem tudom képzelni, hogy olyan barátnőm legyen, akinek be nem áll a szája, mindig pörög és "két pofára zabálja" az életet. Bocsánat ha valakit megsértek, de az olyan lányoktól akik diszkóba járnak, cigiznek, piálnak, - szinte - bárkinek szétteszik a lábukat, k*rvásan öltözködnek, na az ilyenektől felfordul a gyomrom. A cipőmet nem törölném beléjük..
Szal arra gondoltam, olyan mentalitású lányt célzok mint amilyen én vagyok. Olyan akire egyik fentebbi jellemző sem illik.
De! - Már megint De! - Az a gond, hogy nagyon nehéz ilyenre bukkanni.. Ugyebár nincs ráírva senkire ki a csendes típus. Már ha csak magamból indulok ki, internetes társkeresőkön sosem regisztrálnék, annál gátlásosabb vagyok, semmint kirakjam a képem több ezer ember elé. Tehát az az ominózus "nagy Ő" sem tenne ilyet. (Kép nélküli profilokat meg több okból nem néz senki..)
Bulizni nem járok, utcán nem szólítok le senkit, nem nyomulok senkire, ergo az ilyen lehetőségek következtében létrejövő ismerkedés egyik oldalról sem opció.
Na most akkor mégis hogyan ismerkedjek meg ilyen nővel? Megint csak magamból kiindulva, az életem napjai kb abból állnak, hogy sportolok, utazgatok, olvasok, netezek, dolgozok. Az én temperamentumommal esélyem nincs, hogy akárhogy összejöjjek a nagy Ő-vel.. Totál lehangoló..
Egyébként kinézetemmel semmi gond, kimondottan helyes arccal vagyok megáldva - ezt minden nagyképűség nélkül állíthatom, :) sokak szerint tipikus modell vagyok és fényképész lévén én is látom ezt.. (ezek után mondjam, h nem vagyok nagyképű xD) Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a természet törvényei szerint nem vagyok örök magányra ítéltetve, de a testieken túl, lelkileg fura figura vagyok. Így név nélkül merem azt is elmondani - talán témába is vág -, hogy pszichiáterem szerint közepesen genofób vagyok. Tehát viszolygok a szexuális együttléttől.. és valóban, a csókolózáson és ölelkezésen túl már problémáim vannak, frászt kapok a gondolattól is!!
De ez nem is tartozik a tárgyhoz..
A címben szereplő kérdésem áll!
te meg jó hamar elolvastad :)
lehet rosszul is fogalmaztam a kérdést, a szövegből viszont kivehető, nem csak találni szeretnék ilyen lányt, össze is akarok jönni vele.
jó, ez lehet egy támpont amit írtál, tehát falkában járnak :) viszont! ha nem olvastad a fenti regényem (egye fene megbocsátom :P ) összegzem a dilemmát: fospuska vagyok, kizárt, hogy odamennék egy csapat lányhoz a nyomulós-ismerkedős dumával..
Szia
ha van kedved iserkedni irj 21 éves vissza huzodo lány
Na látod, nem vagy te olyan szerencsétlen!
Én írhattam ide akármilyen kérdést a témával kapcsolatban, egy fia lány nem sok, annyi nem írta hozzászólásban (sem privátban), hogy írjak neki! Piszok mázlista!
Egy hasonló, de szerencsétlenebb 28 éves...
nahát úgy tűnik megválaszolódott a kérdésem. Válasz: Írj ki egy témával kapcsolatos kérdést, és megtalálnak akiket keresel. :)
De lehet tényleg szerencse is kell hozzá.. Köszönöm a privi üzeneteket, remélem megtalálom a számításom valakivel.
válaszíró 47%-ban hasznos:
Mindig akad egy igaz? Egy troll aki beböfög mindenhova. Neked is szép estét! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!