Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány csak nagyon szerény visszahúzódó lány hogyan tudnám megismerni valami ötlet?
Odamész hozzá és beszéltek...ennek más módja NINCS.
19L
Mindenképpen szólítsd le, ahogyan az előttem szólók is mondták.
De valami csajozós dumával, mert attól lehet, hogy megrémül (ha tényleg annyira visszahúzódó).
A legjobb egy köszönéssel indítani és utána kérdezni valamit, amire röviden tud válaszolni (hogy könnyen válaszoljon), majd a választól függően egy olyant kérdezni, amire hosszabban tud válaszolni és így szépen elindul egy beszélgetés.
A legjobbak a humoros a kérdések ("nem tudod véletlenül a pesti állatkert telefonszámát?"), vagy a segítségkérés-jellegűek ("bocs, szerinted jól áll rajtam ez az ing?").
Így nem érzi azt, hogy rányomulsz, de azt igen, hogy érdeklődsz iránta.
De NE valami csajozós dumával...
A "NE" kimaradt, bocs.
Ilyen lánnyal már én is találkoztam... Szép volt, de nekem nem jött be, viszont kíváncsivá tett, meg tudnám e hódítani. (persze lehet mondani, hogy gané alak vagyok meg mindenféle egyéb jelzővel illetni, de végülis jól sült el. )
Szóval egy egyszerű beszélgetéssel kezdődik az ilyesmi is. Kell pár alkalom mire megnyílnak a visszahúzódó lányok. De kitartással, és komoly célokkal megvalósul. Ja és próbáld meg viccesre venni a figurát. Nálam ez jött be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!