Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak milyen típusú nő jön be? Akik kicsit rámenősebbek vagy aki inkább visszahúzódó?
Visszahúzodó!
1-2 alkalom után az ilyen típusú lányok feloldódnak annyira hogy a kommunikáció 50-50% lesz. Idővel már meg sem tudok szólalni mellettük. :D
nekem már tetszett ez is az is
f18
Hmm...
Én azt tapasztaltam, hogy mindkettő, mert a nőknek soha semmi sem elég jó. Ha nem nyomulsz nyuszi vagy, ha nyomulsz, akkor meg biztos csak dugn! akarsz.
A pillanatnyi hangulatuk függvénye szerintem.
Nekem már vágták a fejemhez mindkettőt, úgy hogy egyazon személyen próbáltam.
17:56
Én viszont pasi vagyok, szóval nekem ne mutasd be a női átlagot. Sajnos volt szerencsém összefutni velük!
Hát nemtom. Engem 'visszahúzódónak' tartanak, de alaptalanul, mert nem vagyok az. Nagyon is nem. Inkább gyakran csak érdektelen, vagy elfoglalt. Főleg akkor szoktak tévesen de-aranyos-visszahúzódó-kisártatlan jelzőkkel illetni, amikor ülök a sarokban, mereven bámulok a barátomra és épp azon gondolkodom, hogy holnap szakítok vele.
Ennyire érző, emberismerő, előítéletmentes a férfi:(
Mindegy neki szerintem, csak jó feneked legyen.
20+/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!