Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó lányok, hogy ismerkednétek?
Figyelt kérdés
Érdekel a válasz, előre is köszönöm! :)2012. márc. 25. 21:47
1/7 anonim válasza:
hát, momentán sehogy. visszahúzódó vagyok, és valami pokolian nézek ki. ráadásul sorra kapom a pofonokat, amitől csak még visszahúzódobb leszek. először és utoljára vetemedtem arra, hogy pár mp-nél tovább merjem bámulni a srácot, aki testzik, és szerintem le is buktam, szóval gyorsan el is fordultam. ez a baj velünk, visszahúzódó lányokkal, hogy fizikai képtelenség venni a jelzéseinket, mert titkoljuk őket.
2/7 anonim válasza:
Fonóban,énekkarban,régésszakkörben,háztartástan órán......
nem komoly.....de a ényeg,sejtem miért érdekel,tudd meg mi iránt érdeklődik,kezdj el te is azzal foglalkozni,beszélgessetek róla....stb.stb.
3/7 A kérdező kommentje:
Ahogy leírtad, pont minden jellemző rám (sajnos az is, hogy pokolian nézek ki), csak az nem, hogy tetszene valaki, de nagyon szívesen ismerkednék valakivel...
2012. márc. 25. 21:56
4/7 anonim válasza:
Akkor társkereső.Rondanrandi?:)))
5/7 anonim válasza:
figy, ha szeretnél, küldhetsz képet privátba, és szívesen mondok véleményt. most úgyis rákaptam. én is küldök, hogyha szeretnéd jobban érezni magad xD
6/7 anonim válasza:
Mégis mit takar a pokoli kinézet?
7/7 anonim válasza:
ez a pokolian nézek ki duma elég szar :)
ezt te nem ítélheted meg minden lányban van valami szép de azt hagy mi döntsük el hogy mi tetszik :)
úgyhogy ha van rá mód képet kérünk/kérek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!