Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy közeledjek egy csendes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közeledjek egy csendes, visszahúzódó férfihoz?

Figyelt kérdés

Heti egy alkalommal tudunk találkozni egy csoportba, nagyon szimpatikus de félek én is nyitni,

nem tudom, nem tart e magához túl fiatalnak 10 év van köztünk (20,30)

nem tudom, hogy külsőre tetszem e neki.

Tudna valaki segíteni értelmes ötlettel?

2012. ápr. 25. 22:29
1 2
 1/11 ASOT ***** válasza:
milyen csoportban találkoztok,?
2012. ápr. 25. 22:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha te nem vagy félénk kezdeményezni, akkor odamehetsz hozzá és átadhatsz egy cetlit a számoddal rajta vagy az emaileddel.
2012. ápr. 25. 22:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én sem merek úgy egyértelműen, kedd esténként van egy hobbi kertész csoport ott :)
2012. ápr. 25. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Az nem nagy korkülönbség.Én is 30 vagyok és nem zavarna ha lenne 20 éves barátnőm.Szemezhetsz, mosolyogsz rá, ráköszönsz...
2012. ápr. 25. 22:37
 5/11 ASOT ***** válasza:

akkor menj oda mellé és segíts neki gyomlálni majd nyúlj a kezéhez véletlenül, fogd meg, aztán kérdezd meg melyik a kedvenc virága....boztos a vörös rózsa vagy az Orchidea lesz...aztán kérdezd meg, h az itteni kertészkedésen kívül mást is szokott csinálni vagy mindig csak kertészkedik??

aztán elkezdődött a kommunikáció! :)

2012. ápr. 25. 22:38
 6/11 A kérdező kommentje:
ez mind megvan, sőt mikor párokat kellett alakítani akkor együtt voltunk, de úgy mégsem indul ez az egész semerre, és tanácstalan vagyok...
2012. ápr. 25. 22:40
 7/11 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem tudom, hogy szimpatikus e az amit eddig látott, tehát mint nő felkeltettem e az érdeklődését vagy csak mint csoporttárs kedves és előzékeny és ennyi...
2012. ápr. 25. 22:41
 8/11 ASOT ***** válasza:
akkor igazgasd a ruhádat ha mellette vagy, közelebb hozzá, a felsődet, a nadrágodat, a hajadat, nyaldosd gyengéden az ajkadat, húzd ki magad párszor h feszüljön a felső tested...persze valami szűkebb felsőben értelem szerűen ...
2012. ápr. 25. 22:43
 9/11 Gergo_30F ***** válasza:

vagy megvárod, míg ért azokból a jelekből, amiket talán észre se vesz, vagy megkérdezed, hogy elmentek-e kávézni a foglalkozás után. ha ebből nem ért, foglalkozni se kell vele, ha igen, kiderül a többi.

...és nehogy azon görcsölj, hogy ez most nyomulás-e...csak egy KV, meg a találgatás vége.

2012. ápr. 25. 22:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy megnézheted-e a répáját?
2012. ápr. 26. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!