Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledjek egy csendes, visszahúzódó férfihoz?
Heti egy alkalommal tudunk találkozni egy csoportba, nagyon szimpatikus de félek én is nyitni,
nem tudom, nem tart e magához túl fiatalnak 10 év van köztünk (20,30)
nem tudom, hogy külsőre tetszem e neki.
Tudna valaki segíteni értelmes ötlettel?
akkor menj oda mellé és segíts neki gyomlálni majd nyúlj a kezéhez véletlenül, fogd meg, aztán kérdezd meg melyik a kedvenc virága....boztos a vörös rózsa vagy az Orchidea lesz...aztán kérdezd meg, h az itteni kertészkedésen kívül mást is szokott csinálni vagy mindig csak kertészkedik??
aztán elkezdődött a kommunikáció! :)
vagy megvárod, míg ért azokból a jelekből, amiket talán észre se vesz, vagy megkérdezed, hogy elmentek-e kávézni a foglalkozás után. ha ebből nem ért, foglalkozni se kell vele, ha igen, kiderül a többi.
...és nehogy azon görcsölj, hogy ez most nyomulás-e...csak egy KV, meg a találgatás vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!