Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti szeretitek az egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti szeretitek az egyszerű lányokat?

Figyelt kérdés
Mármint azokat akik kicsit butusabbak, nem gondolkoznak/filozofálnak annyit, vagy jobb az olyan akit meg kell fejteni? Persze az első kategória jobban megfelelne alkalminak de hosszútávra gondot jelent az utóbbi?

2012. jún. 7. 21:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Igen mer az orrodra húz egy gyereket. A buta lányokkal vigyázni kell, könnyen csinálnak hülyeséget és meggondolatlanságot..

25/F

2012. jún. 7. 21:49
 2/21 anonim ***** válasza:

Ha kicsit butus nem zavar... ha egyébkén jófej, meg jólelkű. Hosszabb távra olyan kéne, aki szellemileg is partner. Tehát azért lehet vele beszélgetni szinte bármiről. Más kérdés, hogy az én koromban ki tervez hosszú távra? :D

18/F

2012. jún. 7. 21:49
 3/21 lila nyuszi ***** válasza:
Igényesebbek nem szeretik.
2012. jún. 7. 21:50
 4/21 anonim ***** válasza:
nekem bejön nagyon..csak hagyja hogy én irányítsak!és akkor jól megleszünk...
 5/21 anonim ***** válasza:
Hogy érted azt, hogy akit meg kell fejteni? Attól hogy okos, még lehet nyitott könyv, és a buta is titkolhatja jól a butaságát. De ha az a kérdés hogy buta legyen vagy okos, hát mindenképp okos. Persze ettől még nem kell filozofálgatnia, csak legyen meg a magához való esze.
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom... Belefáradtam a sok fejtegetésbe, de mégis a titokzatos, intelligensebb lányok jobban vonzanak.
 7/21 anonim ***** válasza:

ha beszédes, és nem egy segg*fej akkor semmi gond vele

f18

2012. jún. 7. 21:51
 8/21 anonim ***** válasza:
Nem kell hogy buta legyen, de legye egyszerű nem túl problémás és irányítható.
2012. jún. 7. 21:54
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem szeretem.Mivel én magam is "bonyolult" vagyok , csak egy hozzám hasonló nővel tudom elképzelni az életemet.
2012. jún. 7. 21:54
 10/21 A kérdező kommentje:
5. Ügy értem, h kicsit titokzatos, nincsenek tiszta megnyilvànulásai amiből bármit le tudnál szűrni stb. Egyszóval bonyolult.
2012. jún. 7. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!