Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Inkább a teltebb lányokat szeretitek vagy a vékonyabbakat?
Bocsi,a sok kérdésért ,de ez egy esszémhez kell..
Irjatok:)
Utálom az ilyen kérdéseket. Egyrészt azért, mert mindennap megkérdezi valaki, másrészt pedig nem is lehet rá igazán válaszolni.
Eleve a kérdésfeltevés: "teltebb" vagy "vékonyabb". Mitől teltebb ill. vékonyabb, mert valamihez viszonyítani kell?
Ha esszét írsz, akkor legyél objektívebb: linkelj be mondjuk 10 képet, amiken a "csontváztól" a "zsírbálnáig" minden megtalálható a köztük levő átmenetekkel együtt és mindegyik testalkatot pontozni kellene egytől tízig. Az eredményeket pedig összesíted és egy egyszerű statisztikát csinálsz belőle. Nem pedig hagyod, hogy mindenki fossa a szót a vakvilágba.
Itt is egy példa: Ha én a "vékonyabb" alatt a ropilábú, mell nélküli, kisfiútestű lányokat értem, míg a "teltebb" alatt egy olyan lányt, akinek van feneke és melle, de emellett még van dereka is és lapos hasa, akkor értelemszerűen a "teltebb"-et fogom beírni.
DE ha a "vékonyabb" alatt egy homokóra alkatú, sportos csajt képzelek el, míg a "teltebb" alatt egy hájhurkás, csüngőhasú disznót, akkor pedig a "vékonyabb"-at fogom beírni...
Vagyis, a kérdésedre nem lehet válaszolni!!!!!
Oké!
Köszi a segítséget!:)
Ez tényleg kicsit "izé" kérdés mert kinek mi a vékony és a teltebb :)
A telt nálam max (!) ilyen:
Nincs úszógumi, nem lóg a háj. Ez nekem még bőven szexis :P
Nálam ez a max: [link]
Ennél teltebb lányok nem jönnek be.
Mondjuk nekem nagyon bejönnek a vékony lányok, valakinek az már túl vékony, nekem az jön be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!