Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti szeretitek az egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti szeretitek az egyszerű lányokat?

Figyelt kérdés
Mármint azokat akik kicsit butusabbak, nem gondolkoznak/filozofálnak annyit, vagy jobb az olyan akit meg kell fejteni? Persze az első kategória jobban megfelelne alkalminak de hosszútávra gondot jelent az utóbbi?

2012. jún. 7. 21:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:))

és sztetek egy egyszerű és egy bonyolult fél hosszútávon bírhatják?

2012. jún. 7. 22:03
 12/21 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell eldöntened. :)
2012. jún. 7. 22:05
 13/21 A kérdező kommentje:
De nemtudom. Érdekes mert sokáig azt hittem ezek kizárják egymást, mert olyan "két külön világ". En bonyolultnak számitok, és eddig csak bonyolult pasijaim is voltak,de most egy egyszerűnek tűnő pasiba szerettem, meg ő belém. Elején még izgalmasnak tűnt, de mostmar zavar,h nala minden olyan egyértelmű. És sztem ő is rájött már h én neki túl nagy feladvány vagyok.
2012. jún. 7. 22:20
 14/21 anonim ***** válasza:
Ja hogy te vagy a láháháháháááány.... :)
2012. jún. 7. 22:22
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát én jelenleg pont ezért vagyok 2 éve szingli. Feküdtem le lányokkal az elmúlt időben, de nem hiába csak addig terjedt a kapcsolat. Nem mondom, hogy mindenképpen kritériumnak kell lennie annak, hogy a lány Hegelt meg Nietzschét olvasson, csak mondjuk én olyannal nem akarok 'kapcsolatban' lenni, akivel nem tudok azonosulni gondolati szinten valamilyen mértékben. Nem kell, hogy feltétlenül egyetértés legyen, csak foglalkoztassák kérdések a bravo girl-ön meg az MTV-n túl :P
2012. jún. 7. 22:35
 16/21 anonim ***** válasza:

Az olyan lányokat szeretem akikkel nem kell kertelni, és ők is nyíltak. Szerintem épp ezek a lányok az eszesebbek, azok akik magukat bonyolultnak tartják inkább problémásak. Azt akarják hogy megfejtsd őket, de nem tudnak magukról eleget hogy körülírják a feladványt.

27 f

2012. jún. 7. 22:39
 17/21 anonim ***** válasza:

#16 ebben van benne valami, de azok a lányok általában nem is olyan szépek. Szóval a kérdést csak egyféleképpen tudjuk eldönteni.

Kedves kérdező...

KÉPET KÉRÜNK! :)

2012. jún. 7. 22:48
 18/21 A kérdező kommentje:
De nem az volt a kerdesem, h rolam kell eldonteni, h bonyolult vagy egyszeru vagyok:)
2012. jún. 7. 23:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Az lehet, de a válaszadáshoz ez az információ elengedhetetlen. ;-)
2012. jún. 7. 23:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Kép ellenőrizve, működhet. A lényeg hogy ne éreztesd vele azt hogy egyszerűbbnek tartod, és jó lesz.
2012. jún. 7. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!