Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az, ami a mai pasikból hiányzik? Énis
elmondom, mi hiányzik belőletek
Figyelt kérdés
szerintem a mai nőkből a kedvesség, aranyosság hiányzik. Gyakran látszik az "érdek", csak akkor hajlamosak szóbaállni egy pasival, ha remélik,
hogy az majd szórakoztatja őket. Extrém esetben fintorogtok, ha egy "ronda " pasi csak rátok néz, a másikra meg rögtön mosolyogtok. Van egy lány, akinél szinte havonta próbálkozik valaki. Nemis különösen szép - csak NYITOTT és kedves, azokkal is, akiktől nem vár semmit. Ezért értik félre, ezért próbálkoznak sokat, mert annyira kiveszett a nőkből a feltétel nélküli szeretet
#20: azt írod egyenrangú társak, jól kiegészítik egymást. Kiegészíteni csak két fél tudja egymást. Tehát akkor önmagukban nem egészek? Nem a szakmáról beszéltem, hanem mint lényről, emberi lényről, hogy férfi és nő. Energiák, yin és jang. Érted. Túl racionálisan közelítesz. :D
2015. dec. 14. 23:56
23/30 anonim válasza:
Talán túl sokan néztek le ok nélkül. A tiszteletet tudod, én is elvárom, ez csak oda-vissza működik. Nem fogok valakit csak azért tisztelni, mert történetesen pasinak született.
2015. dec. 15. 00:00
24/30 anonim válasza:
Én férfit írtam, nem pasit kedves. :D
2015. dec. 15. 00:00
25/30 anonim válasza:
Jó, akkor másképp írom. Nem tisztelek senkit egy születési adottság miatt, semmi olyan miatt, amiért jóformán nem kellett semmit tennie.
2015. dec. 15. 00:05
26/30 anonim válasza:
Hűha, hogy mennyi hülye létezik. Szinte felfoghatatlan. :D
2015. dec. 19. 13:18
27/30 A kérdező kommentje:
"Kérdező, erről a f*fejről, aki ezt a kérdést feltette, mi a véleményed?"
csak az, hogy aki meg sosem volt Don Huán alkat, azt meg szarba se veszik a nők.
2015. dec. 19. 17:23
28/30 anonim válasza:
1. türelem, 2. udvarlás (itt fontos a kölcsönösség a nővel), 3. empátia és lelki támasz.
2016. febr. 5. 23:04
29/30 anonim válasza:
Ha kedves vagyok csavokkal egyből azt hiszik hogy szeretnek tőlük komolyabbat.. Attól függetlenül nem vagyok bunkó mert az elején leszögezem hogy van barátom, meg is latja es azok után se tudja magát hova tenni akkor szoktam beszologatni hogy visszább kene venni.
2016. febr. 5. 23:41
30/30 anonim válasza:
14es nem az ilyen jol fesult barom,ki ha én nem 50kg-os feszitve megyek az utcán de egy beszopott állas után lefekszek a földre típusú csavoval kéne ismerkedni,pl én nem mennék ki külföldre ,és nem tűnök el, ez a gyenge szar emberek viselkedése....26/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!