Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az, ami a mai pasikból hiányzik? Énis elmondom, mi hiányzik belőletek
szerintem a mai nőkből a kedvesség, aranyosság hiányzik. Gyakran látszik az "érdek", csak akkor hajlamosak szóbaállni egy pasival, ha remélik,
hogy az majd szórakoztatja őket. Extrém esetben fintorogtok, ha egy "ronda " pasi csak rátok néz, a másikra meg rögtön mosolyogtok. Van egy lány, akinél szinte havonta próbálkozik valaki. Nemis különösen szép - csak NYITOTT és kedves, azokkal is, akiktől nem vár semmit. Ezért értik félre, ezért próbálkoznak sokat, mert annyira kiveszett a nőkből a feltétel nélküli szeretet
na, most ti jöttök, mi hiányzik a mai pasikból?
💰-💰=0=✊
💰💰-💰=💰=💏
Ismered ezt az egyenletet?*.*
Sokan pl azt mondják rám h engem a pénz érdekel! Ez nem igaz. A lényeg h legyen álandó munkája és pl ha van lehetősége tudjon félrerakni. Van saját keresetem és pl autom is. Az átlagnál jobban keresek.
A férfiak töbsége is ugyan ilyen felszines ,mert a legtöbbnek a lényeg h a csaj csinos legyen,szép arca legyen és "tökéletes" teste. Aki pl molett sokan ráse néznek!
Sok pasiból pl a magabiztosság hiányzik,ami fontos a jó kisugárzáshoz.
Pénz mínusz pénz egyenlô ököl?
Két pénz mínusz egy pénz egyenlô kapcsolat?
Nem, nem ismerjük ezt az egyenletet.
Te mirôl beszélsz?
Szerintem (valoszinuleg a sok valas kovetkezetekepp) az igazi, klasszikus ferfiassag hianya a fo gond.
(Pld. Hogy a noket tiszteljek, elore engedjek a buszon, vacsorakor ok fizessenek stb, ezek az apro lovagiassagok.)
3as az h félreírok telefonon nem egyenlő avval h analfabéta vagyok!!
Sőt...!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!