Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az, ami a mai pasikból hiányzik? Énis elmondom, mi hiányzik belőletek
szerintem a mai nőkből a kedvesség, aranyosság hiányzik. Gyakran látszik az "érdek", csak akkor hajlamosak szóbaállni egy pasival, ha remélik,
hogy az majd szórakoztatja őket. Extrém esetben fintorogtok, ha egy "ronda " pasi csak rátok néz, a másikra meg rögtön mosolyogtok. Van egy lány, akinél szinte havonta próbálkozik valaki. Nemis különösen szép - csak NYITOTT és kedves, azokkal is, akiktől nem vár semmit. Ezért értik félre, ezért próbálkoznak sokat, mert annyira kiveszett a nőkből a feltétel nélküli szeretet
na, most ti jöttök, mi hiányzik a mai pasikból?
7,
az avval helyes. nézz utána, ha többet szeretnél erről megtudni.
kérdező, látom, provokációnak szánod a kérdést. leírod az ismerőseid nagy részét pár szóval, és látatlanban ítélkezel.
a férfiakról kialakult rossz véleményem a nőkre is vonatkozik. a legtöbb ember fantáziátlan, a kitaposott úton jár, és klisékben gondolkozik. szeret indok nélkül felvágni, és...
ja, és attól érzi magát nyeregben, ha van kire rosszat mondani, lásd ez a kérdés.
Akiket személyesen ismerek, ők nagyon sokfélék, nem tudnék rájuk általános dolgokat mondani.
Akik itt nyafognak, azokból egy dolgot hiányolok, a felnőtt viselkedést. De mivel velük nem lesz közelebbi kapcsolatom, ezért felőlem akár így is maradhatnak, úgyis elkerüljük egymást az életben. :-)
Azt nem tudom, hogy "mai" dolog-e, de amit én hiányolok sok pasiban, az a felelősségvállalás! Rossz abba belegondolni, hogy én két-három év múlva (mire végzek a sulival) már simán kötnék házasságot, vállalnék gyereket (na persze ha van erre jelölt), addig a potenciális pasikák még "ki akarják élni" magukat (mert ugye nekik ilyenkor kezd beindulni az élet), én meg vagy várjak, míg öreg tyúk leszek és talán már kölyköm sem lehet addigra, vagy állapodjak meg egy 40-en felüli elvált fazonnal, aki hajlandó engem elvenni, és a többedik gyerekét megcsinálni nekem...
Sokan 30-on felül még anyuci pici fiai, ohne felelősségvállalás bármiért... nekem ez a hozzáállás akaszt ki sok pasiban.
Kérdező: már fárasztó kedvesnek lenni srácokhoz olyan korszakban, amikor legnagyobb divat a nem kommunikálás + eltünés + érzelmi kihasználás (pl. erőt gyűjteni külföldre való kimenéshez, ez eléggé gyakori mostanában). Ezzel a kettővel nem tudunk mit kezdeni. Azzal sem, amikor csak egy lyukank néztek és toljátok rendesen a szex betárgyalást akkor is, ha a csaj nem akar szexkapcsolatot.
A rengeteg válogatásotok miatti érzelmi és erős értekrendi zavarjaitokkal sem (elhagyjátok a rendes becsületes szerény csajt egy-egy nyilvánvaló r..bancért vagy házisárkányért) tudunk mit kezdeni és azzal sem, ha a magánéleteteket a haveri kör + szülők irányítják. Rengeteg az ilyen is.
Szerintem rengeteg nőből hiányzik az érzelmi érzékenység a másik ember rezdüléseire. Az is, hogy sértődés nélkül képesek legyenek elviselni valamiféle kritikát a személyükkel kapcsolatosan. Ilyenkor mindig a másik téved, az a hü.lye. A nőies alázat is hiányzik, hogy tudja, "hol a helye". Úgy értem, hogy elismerje azt, hogy a férfi nem véletlen férfi. Persze ez nem jelenti azt, hogy minden jött-mentet tisztelnie kellene, még azokat is, akik nem érdemlik meg, de elismerje a férfit, hogy ő irányítani képes, erőt, védelmet ad, tudja mi a feladata, és nem akarja átvenni a nő tőle. Sok nőből az alkalmazkodás képessége is hiányzik. Sokakban az sincs meg, hogy igényük legyen a belső fejlődésre, hogy megismerjék magukat, hogy mit és miért tesznek, vallanak, látnak úgy, ahogy. A humorérzék nagyon nagy gyengeségük a nők zömének, egyszerűen nem értik a humort, sértésnek veszik sokszor. Én ezt tapasztalom. Kell ahhoz egyfajta intelligencia, hogy valaki értse a poénkodást. Hiányzik a játékosság, a kezdeményezőkészség is sok nőből.
Amiket felsoroltam hirtelen most, azok bizonyos nőkben nagyon is megvannak, le ne szedjétek a fejemet! :)
Én úgy gondolom, férfi és nő egyenrangú fél, nem alá-fölérendeltjei egymásnak, hanem egymást kiegészítő társai.
Én nőként szakmailag olyanhoz értek, ami inkább férfiszakma, és sokat kellett küzdenem beszűkült agyú pasikkal, mire olyan helyre kerültem, ahol elismernek, és nem azt kapom, hogy én csak egy nő vagyok, és ezért nem néznék ki belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!