Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen negatív vélemény a nőkről itt a gyakorin?

Figyelt kérdés

Hosszú idő után szingli lettem 2 hónapja, feljöttem ide nézelődni és az élettől, ismerkedéstől is elment a kedvem, mert olyanokat írnak, hogy társkeresőn vissza se írnak, meg csak a külső, pénz számít a mai nőknek stb. Naa mondtam nekem így sose lesz barátnőm, mert elég előnytelen elhízott pasi vagyok, meg 100 ezer a fizetésem, semmi egzisztencia.

De mondom egy próbát azért megér és felregisztráltam egy társkeresőre, Írtam pár lánynak, nem sablonos levelet az igaz. Mindjárt vissza is írt egy nagyon szimpatikus lány, meglepően írta is hogy neki volt csúnyának mondott pasija is, meg anyagi gondokkal küzdő is. De annyira elege van már a pasikból, mert, mindenki csak szexet akar. Így nagyon szimpatikus lett a szemembe, hamarosan találkoztunk, tök jól elhülyültünk nevettünk a randin, első csók meg is történt és már 2 hete egy párt alkotunk. Ja és több lánnyal is tök jól el levezgettem, csak velük nem alakult ki semmi, mert nagyon különbözünk. én 30 vagyok a párom 29. Szóval csak pozitív dolgot tudok mondani a nőkről, nem tudom itt miért van ez a negatív hangulat.

2015. dec. 14. 19:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%
Elhiheted, hogyha a többség úgy járna mint te, hogy 3 levélből 1 kapcsolat, akkor nem írna ilyen hülyeségeket. De mikor tapasztalom, hogy a kedves hangvételű, nem sablon levél olvasás nélkül megy a kukába... na akkor elszakad a cérna. Oké, ne válaszoljon, mert nem tart szimpinek a kis 2px méretű profilképem alapján, de legalább vegye a fáradtságot és olvassa már el a levelemet. Ha már 1x egyedit írtam és nem a "jössz dugni hő 3,14csa" tartalmút.
2015. dec. 14. 19:37
 12/19 anonim ***** válasza:
21%
Azért szerencséd is volt, hogy egyből kifogtál egy normális lányt.
2015. dec. 14. 19:40
 13/19 A kérdező kommentje:

"Elhiheted, hogyha a többség úgy járna mint te, hogy 3 levélből 1 kapcsolat"

volt az 50 levél is!!

2015. dec. 14. 19:41
 14/19 anonim ***** válasza:
11%
Jó kis esti mesét írtál le nekünk. Nem tudom mit csinálnál, ha dagadékként is mondjuk nem Pesten vagy más nagyvárosban élnél, hanem egy Isten háta mögötti faluban. Biztos sikered lenne rögtön. :D Kamuzzál máshol!
2015. dec. 14. 19:42
 15/19 anonim ***** válasza:
59%
Mióta lenne ez kamu? Legalább végre egy kedves fiatalember a gyk-n, aki nem azt fröcsögi, hogy minden nő egy utolsó k@rva, egy szemét vagy stb.
2015. dec. 14. 20:17
 16/19 anonim ***** válasza:
48%

Miért lenne kapu? Aki ezt gondolja féltékeny!

Könnyű a másik nemet hibáztatni. Ahelyett h magukba néznének az ilyem pasik h miért is nem kell senkinek!!

2015. dec. 14. 20:48
 17/19 anonim ***** válasza:
71%
Gratulálok , legalább egy olyan férfi aki nem nézzi le a nőket ..:) Akik meg fröcsögnek , hogy nem kell senkinek stb. Nem biztos , hogy csak a külső miatt , ha pl olyan negativ a kisugárzása egy nő azt meg érzi és lekoptatja , meg azt bírom , hogy csúnyácska férfiak bomba nővel akinek szép az arca mosolya teste jó akarnak összejönni ,de ha egy kevésbé szép külsejű nő próbálkozik náluk aki alapjáraton kedves de nem nézz ki jól akkor azokat el kergettek mert nem jó nő mit szólnának hozzá hogy ilyen csajjal összejövök.Közbe ti se vagytok szebbek de derogál egy veletek hasonló külsejűvel összejönni mert az egotokat bántja , pedig az lehet hogy szeretne titeket .;) Szóval ti férfiak elég görbe tükröt mutatok , mert nektek is bombanő kéne pedig nem vagytok helyesek .Tisztelet a kivételnek , és te kérdező kivétel vagy mert nem szidod a nőket.Ja és fiúcskák szívesen . :*
2015. dec. 14. 20:59
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon sok társkereső, aki engem olvas, már több, mint két éve van egyedül. Ennyi idő és próbálkozás után az ember elgondolkodik, hogy akkor most hol lehet a hiba? Bennem, vagy mindenki másban? Miért nem találok párra?

Megfigyeléseim szerint a régóta egyedül lévő társkeresők három típusba oszthatók be (természetesen leegyszerűsítve):

1. A TÚL VÁLOGATÓS TÁRSKERESŐ.

Ha már ennyi évet várt, akkor már tényleg a legjobbat akarja, és az első apróbb hibánál elmenekül. Eleve gyanakvó és rögtön a hibát keresi a másikban, a kisebb bakikat sem bocsátja meg (pl, randikon), azonnal ítél. Szinte egyetlen férfi (vagy értelemszerűen nő) sem felel meg a kritériumainak, ő mondogatja állandóan, hogy “nincs egy normális pasi/nő sem a világon”.

Tipikus levél a túl válogatós társkereső tollából:

“Most végeztem egy újabb online társkereső megnézésével. Végignéztem a férfiakat.

271 férfi felelt meg a keresési feltételeimnek, és összesen 2 tetszik közülük a reglapok alapján. Korábban 6 online társkereső kínálatát néztem végig, es hasonló eredménnyel jártam, azaz 0-2 fő volt, aki tetszett.

A “Társkeresés indul” leckékben megadott házi feladatban kapott 10 fő, akit meg kell szólítani, az egész életemben nekem megtetszett férfiak létszáma nagyságrendileg.”

A túl válogatós társkereső

A túl válogatós társkereső

2. A TÁRSKERESÉSRE (JELENLEG) ALKALMATLAN TÁRSKERESŐ.

Ő az a társkereső, aki igazából nem is ér rá a társkeresésre, vagy nem alkalmas rá:

túl elfoglalt,

túl negatív és ezzel riasztja el a másikat,

túl szégyenlős,

túl passzív.

Ő az, aki itt a Kalauzon elmondja, hogy minden férfi/nő egyforma, hogy teljesen reménytelen a helyzet és akár el is áshatná magát úgysem lesz senkije, ő az, aki bár ott van az online társkereső-kön, mégsem tesz semmit, csak várja a sült galambot, illetve ő az, aki napi 5 percet tudna szánni a munkája mellett a társára, már ha lenne neki. A Társkereső Műhelyeken is sokan ráébrednek, hogy igazából a kötött beosztásuk mellett nekik nincs is idejük a társkeresésre és hogy talán változtatni kellene az életstílusukon, hogy beleférjen egy társ is.

Tipikus levél a társkeresésre (jelenleg) alkalmatlan társkereső tollából:

“Az az igazság ,hogy annyira elfoglalt vagyok mostanában ,hogy tényleg nincs időm ezzel a kérdéssel behatóbban foglalkozni . A saját létfenntartásom is elvesz minden időmet. Sokszor félhullaként esem be az ágyba. Talán most nincs az itt az ideje hogy férfiakkal foglalkozzam”

a társkeresésre alkalmatlan társkereső

A társkeresésre alkalmatlan társkereső

3. A MINDIG ROSSZUL VÁLASZTÓ TÁRSKERESŐ

Ő az a társkereső, akivel alapjában véve nincsen gond, bele is férne egy társ az életébe, viszont szisztematikusan és módszeresen rosszul választ. Száz közül is megérzi a társkereső oldalakon, hogy ki az, akinek nem szabadna írni, és természetesen pontosan ő lesz az az illető, aki neki kell. Egyszerűen vonzza a bajt, és a hideg futkorászik a hátamon, amikor nekem beszámol legfrissebb hódításáról.

Tipikus levél a mindig rosszul választó társkereső tollából:

“… a pasi komolyan paranoid. Bizonyos paranoia talán mindenkiben van – de benne elég sok, emiatt a jelleme nagyon durva és kellemetlen. Ő az, akiről mindenki lebeszélne. Mert ilyen pasi verte Papadimitriu Athinát, az ilyen Bicska Maxi ölte meg a maga Pollyját stb. Szóval ő egy igazi kötekedő rosszfiú – csakhogy a nők mégis odáig vannak az efféle alakokért. Felkavaró és szexi, jó lenne nem várni rá; de tudom, hogy muszáj.”

a mindig rosszul választó társkereső.

2015. dec. 14. 23:25
 19/19 anonim ***** válasza:
81%
Mert ez az oldal az unatkozó csalódott, megkeseredett emberek gyűjtőhelye. A Best of még mindig a Black Man nevű felhasználó fincsi nőgyűlölettel és kisebbrendűségi problémáival. Szegény törpe és elutasította pár nála magasabb nő. Háát szomi. Szóval itt töltik ki a mérgüket. Azt hiszem lassan le kéne tiltanom ezt az oldalt, hogy ne olvassam a szennyeket. Sőt! Megteszem!
2015. dec. 15. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!