Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel, akinek fontos hogy a vörösbort csak vörösborpohárból igyuk és teljesen kiábrándul ha vizespohárból issza valaki a bort?
Ne röhögtess már :DD
idiótákkal meg ne ismerkedj,oltanám végig az ilyet :D
Mond meg neki,hogy a pálinkát meg üvegből iszod!
Bár vigyázz lehet megőrül...
Nekem is van egy-két hülye dilim, meg szerintem sokaknak, de soha nem más "kárára".
Például nem vagyok hajlandó vizet bögréből inni, vagy vizes pohárból sört és töményet inni. Az első az én idétlen szokásom, senki másra nem vetítem ki. A másikért előfordul, hogy beszólok másnak, de ez mindig csak piszkálódás, mert egyébként totál hidegen hagy, hogy ki miből issza. Én nem teszek így, elvből, de kiábrándulni biztos nem fogok emiatt másból. :D
Azt is tudja a hölgy, hogy többféle vörösboros pohár van? Meg dekanterből is akad jópár? Arra is figyel, hogy megfelelően temperálták a bort?
Természetesen ez önmagában nem lenne akadály a személye ellen. Az viszont nagyon nem mindegy, hogy valódi igényességből tarja fontosnak, vagy csak sznobságból.
Nevesebb, ünnepi alkalmakkor, egy-egy kiemelkedő bor igenis megérdemli a hozzá illő poharat. Tényleg dob a zamatán, élvezeti értékén. Ám, amikor nagyapámmal a kertjét ástuk, és reklamáltam volna az öregnél a vizespohárban kínált vörösbor miatt, talán még hátba is vág az ásóval. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!