Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg azt hisszük hogy ha valakinek a külső nem fontos de a belső fontos akkor annál a nőnél könnyebb dolgunk lesz? Ha igen miért?
Igen, de mindenki azt hiszi magáról, hogy ő látja jól a világot. Mert mindenki saját magát ismeri a legjobban és saját magunknak könnyebben megbocsátunk mint másoknak, ez tény.
Ezért úgy vág bele az illető a dologba, hogy ez sima ügy lesz, hiszen saját magánál nem ismer jobbat :D
Csak ugye azzal nem számol, hogy nem vagyunk egyformák és a kiszemelt hölgy is a saját álláspontján levőket részesíti előnyben.
Melyiken nehezebb változtatni,azon hogy milyennek születsz,milyen genetikával,arcvonásokkal,vagy azon hogy milyen belső tulajdonságaid vannak,amik fejleszthetők is bizonyos szintig? :)
24/F
Nagyon jó kérdés!
Nem vagyok csúnya nő, beképzeltség nélkül állíthatom, hogy a környék legszebbjei között tartottak nyilván mindig is. Mégsem a külső volt a legfontosabb a párválasztásnál. Külsőleg a legtöbb férfit el tudnám fogadni.
Viszont a jellem, a viselkedés, a lélek nagyon fontos a számomra. 30! éves koromra találtam csak olyat, aki ilyen szempontból megfelelt nekem. Pedig nem volt hiányom irántam érdeklődőkben.
Ahogy ezidő alatt tapasztaltam, egy férfi még valahogy el tudja fogadni, ha a külseje miatt utasítják vissza. De ha a belső dolgok miatt, azt inkább el sem hiszi csak hárít: "biztos kamuzik a csaj, nem tetszettem neki".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!