Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többségének tényleg csak a külső számít? Vagy akadnak még olyanok akiknek a belső?
Számomra a külső valamilyen szinten fontos, de a belső számít igazán.
Kifejteném bővebben, de nem ez volt a kérdés. :)
belső 50% külső 50%
hiába szép, ha egy flegma p.csa
Lényegében fontos a külső is. Elvégre nem ismerjük először mondjuk egy ismeretlen lány belső tulajdonságait.
Ha a külső megfog + a belső is az a tökéletes.
Nálam ez van:
-ha a belső megfog akkor csak barát
-ha csak a külső akkor csak alkalmi kapcsolat (már ha ősszejön :D
-ha is-is akkor barátnő, pár
Flörtölésnél 90% külső, 10% belső.
Ismerkedésnél 60% külső, 40% belső.
Udvarlásnál 30% külső, 70% belső.
Én azt mondanám, hogy már első találkozáskor is ami a leginkább számít, az a kisugárzás, a személyiség, és (nálam legalábbis) a szenvedélyes szemek. Ha úgy néz rám, a megfelelő pillanatban, hogy tudjuk mindketten, hogy ez AZ a pillanat -- a külsője a legkevésbé számít.
Ha ellibeg előttem egy szép formás alakú popsi, az lehet hogy odavonzza a tekintetemet egy másodpercre, de már a követlkező pillanatban egészen másra gondolok.
Amikor viszont a tekintetünk elárulja, hogy ugyanarra vágyunk, együtt rezgünk, az egy feledhetetlen, örök pillanat.
Kedves Kérdező! A kérdésed jellegéből arra következtetek, hogy olyan lány vagy, aki nem elégedett a külsőjével, nem tartja magát szépnek. Megnyugtatlak, nem vagy ezzel egyedül. Átlagos külsejű, de nagyon szerethető lányok többnyire így vannak ezzel. Más részről, a nagyon Barbie kinézetű lányokra sok pasi (én is) úgy tekint, hogy ezek számunkra úgyis megközelíthetetlenek, (gyakran tényleg nagy is az arcuk a szépségükre,) de ha mégis a barátnőm lenne, halálra gyötörbe a féltékenység, ha csak végigsétálna az utcán és minden pasi utána forgolódna.
A szépség, az NAGYON nem minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!