Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többségének tényleg csak a külső számít? Vagy akadnak még olyanok akiknek a belső?
Ez aranyos :D
Ez esetben viszont különösen ne aggódj. Igen, megbámulnak, csurgatják a nyálukat utánad, és bármikor szinte bárkit megkaphatsz akit akarsz, -- hát ilyen a modell szépségű lányok élete, irígyli is a sok nép -- de végső soron ez mind nem számít.
Aki igazán számít (a sok selejt szexmániás között) annak fontos a belső.
Kezdj olyan fórumokon ismerkedni, ahol a közös érdeklődési kör, hobby stb mentén lehet kiindulni, és eleinte ne árulj el túl sokat a külsődről, -- hadd legyen majd kellemes meglepetés az első randin. :)
Őszintén, én mindig irigyeltem a szép lányok "problémáit". Én a helyükben direkt igénytelenebb és/vagy uniszex módon öltözködnék, visszafogottan vagy egyáltalán nem sminkelnék, stb hogy direkt ne emeljem ki a szépségemet. Mármint, ha ez tényleg egy valós problémám lenne, (és persze komolyabb probléma mint kifejezetten csúnyának lenni). De lássuk be, a szép lányok is hiúbbak annál. Akkor inkább "szenvednek" a sok szexmániás selejttől.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!