Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól teszem, hogy nem foglalkozom már a nőkkel?
"Szerintetek megéri még harcolni? "
Ha harcnak fogod fel, akkor nem éri meg. Akkor tuti veszteni fogsz. Mi lenne, ha egyszerűen csak ismerkednél, beszélgetnél, és hagynád spontán alakulni az ismerkedéseket, nem akarnál görcsösen kapcsolatot.
Most az jutott eszembe, hogy egyszer a párom (amikor még nem voltunk pár) azt mondta, milyen jó lenne csak úgy beszélgetni, időt tölteni valakivel, akár barátilag is. Mivel én is magányos voltam, közös témánk is akadt, elkezdtünk beszélgetni. Ebből lett életem legjobb párkapcsolata. Csak úgy spontán, erőlködés nélkül. Eredetileg nem akartunk mi egymástól semmit, csak így alakult. :)
Teljesen megértem a helyzeted. Egyszerűen túl kedves és normális vagy, ami a mai lányoknál/nőknél nem nyerő. A tesóm egy bunkó, aki semmibe veszi a nőket, mégis minden hétre mást kap meg. Én tisztelettudó vagyok, kedves, még sincs túl nagy sikerem. Volt több barátnőm is, de mindnél kibukott valami elég gáz probléma.
Persze, ha előadok egy karaktert, szinte akármikor tudok beszélgetni lányokkal, de az nem én vagyok, szóval nem igazán élvezem, ezért már nem is csinálom.
Ilyen jellegű kérdésekre elég sokszor jön egy nő, hogy bizony nem így van, csak azt nem értem, hogy miért mutat ennyi ember tapasztalata teljesen mást? :)
Hát igen sajnos a mai világban le kell alacsonyodni a férfinak egy primitív szintre ahhoz hogy sikeres legyen a nőknél.Én is inkább maradtam önmagam így nehezen de sikerült találnom egy normális lányt,igaz sokan vissza utasítottak de nem bánom.Ők meg csak hadd szívjanak a macsós divatos hapsik miatt,meg tartsák el egyedül a gyereküket miután a semmirekellő életművész "párjuk" faképnél hagyja őket :D
Nem vagy vagy nem vagytok egyedül. Én is azon vagyok hogy feladom. Sokáig nem fog tartani mert a természet a hormonok úgyis mindig fognak vágyakozni egy remek nő után. Ahogy szokták mondani jó embernek nincs párja.
Sok csaj a jóindulatút kihasználja és sokszor voltam ilyen módon én is áldozat.
Sok csaj azt nem tudja hogy mi van ha egy csendes rendes ember jobban tudja őket szeretni és tisztelni megbecsülni vagy érzelmi részen kielégíteni mind akármilyen más tahó. Jade ha ez kell nekik csak csinálják de már én ott tartok, hogy ilyen ismerős csajocskák mikor szaladnak hogy a vállamon sírják ki magukat akkor egyszerűen elmondom hogy nem érdekel akit ö fontosnak tart én nem vagyok senki lelki szennyládája.
Hátha a sors nekünk is megad olyant amit igazán megérdemlünk, elvileg van valamilyen aztán kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!