Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek jól teszem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól teszem, hogy nem foglalkozom már a nőkkel?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy nem nézem meg őket, vagy úgy nem érdekelnének mint férfit. Meg gondolok is rá, hogy jó lenne valaki mellém aki támogat, de egyszerűen úgy gondolom kár lenne már erőltetni. Szívesen beszélgetek lányokkal interneten, élőben is. Mondják is, hogy nagyon jól el lehet velem beszélgetni, mindenről megvan a saját véleményem, és nem vagyok unalmas. De mindig azt látom, hogy nem ilyen férfit keresnek a nők, hanem aki számomra bunkónak tűnik. Lehet, hogy rosszul látom a dolgot, nem tudom. De annyira elveszi így a kedvem, pedig ha alakulna egy kapcsolat egy lány, és köztem akkor nem futnék el. De mostanában sokszor inkább már nem is akarok a nőkre nézni, mert csak rosszul esik, hogy nincs senkim. Szerintetek megéri még harcolni? hatalmas igényeim amúgy nem is lennének.
2015. dec. 11. 21:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nekem a Gentleman férfiak jönnek be:)
2015. dec. 11. 21:57
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek mert rengeteg hülye nő van,viszont ha véletlenül találsz egy normálisat akkor megjön majd a kedved ahhoz hogy foglalkozzál vele

A kérdésre a válaszod pedig az hogy nem mert hosszútávon nem jó az ha valaki nő nélkül marad.Tapasztalatból beszélek,nekem is egyszer elegem lett a nőkből és két évig bírtam nélkülük de ezalatt lelkibeteg lettem és mindig is éreztem hogy hiányzott valami az életemből.Nem véletlenül mondják azt hogy az ember társas lény

2015. dec. 11. 21:59
 3/18 anonim ***** válasza:
66%

Nem hiszem, hogy fel kéne adnod! :) Én is pontosan ugyan olyan srác vagyok mint te, és nekem sincsen senkim, de ez nem jelenti azt, hogy fel kell adni és a homokba dugni a fejünket.:) Úgy kelek fel minden nap, hogy "nincs barátnőm, és mindez csak azért van, mert egyszerűen még nem érkezett el a megfelelő".

Általában a lányoknak azért tetszenek jobban a bunkó pasik, mert a nők szeretnek dolgokat megváltoztatni egy fiún, és egy olyan emberen mint te már nem kell sokat formálni, hogy tökéletes legyen..ez olyan, minthogy egy profi szobrász nem vesz egy kész márványszobrot, mert azon nem látja a saját maga által végzett munka gyümölcsét, hanem vesz egy márványtömböt és számára tökéletessé teszi. Viszont idővel a nők is rájönnek, hogy milyen embereket hajítanak el maguktól, de ez csak akkor következik be, ha végre benő a fejük lágya :)

Kitartást, sorstárs! :)

2015. dec. 11. 22:04
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Lehet,hogy hiányzik belőled valami......
2015. dec. 11. 22:08
 5/18 A kérdező kommentje:
Néha az is jó lenne, ha csak egy jót beszélgetnék egy lánnyal! Nem akarok én semmi többet. Csak egy lánynak néha jó elmondani dolgokat, és megosztani vele, még ha csak barát is.
2015. dec. 11. 22:09
 6/18 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem járok el bulizni. Még gyerekkoromban megfogadtam, hogy soha nem fogok inni, és leszek részeg?(ennek meg van az oka, hogy miért fogadtam meg) Nem bánok bunkóként a nőkkel? Próbálok normális, vicces, néha komoly lenni?
2015. dec. 11. 22:11
 7/18 anonim ***** válasza:
58%

Ugyan már! A nőktől meg a kudarctól nem kell félni.

Ha látod hogy "ilyen" lánnyal van dolgod már megint, és fel akarod szedni, akkor ne azt beszéld ki vele hogy milyen szemét a szomszéd Julcsi, mert akkor elkönyvel jó barátnak. Legyél te is macsósabb. Persze ilyen helyzetekben nem hosszútávra tervez az ember...

Viszont az is hazugság hogy csak ilyen nők léteznek. Huszon valahány / harminc évesen azért meg szoktak komolyodni. Valaki hamarabb is...

2015. dec. 11. 22:11
 8/18 A kérdező kommentje:
Én soha nem hibáztatnám a nőket! Nem is hibáztatom! Nekik is van saját döntésük, és érzésük. Ezeket mindig tiszteletben tartottam. :)
2015. dec. 11. 22:15
 9/18 anonim ***** válasza:

Irj privátban ha beszélgetni szeretnél. :-)

Nekem pl tetszik h valaki kedves és nem unalmas.

N/23

2015. dec. 11. 22:18
 10/18 anonim ***** válasza:
68%
Jobban jársz, ha elfogadod. Könnyebb lesz utána az életed. Elég furcsa igényük van a mai nőknek.
2015. dec. 11. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!