Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak tényleg jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg jóval nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés

pl internet is tele van férfival, egy nőre 100 pasi ír. Szórakozó helyeken is hasonló a dolog. Mivel a férfinak kell kezdeményezni, ezért őket sorba utasítják vissza a nők ezáltal az önbizalmuk rohamosan csökken, viszont a férfiaktól várják el hogy legyen erős férfias magabiztos.

Ha egy kövér átlag alatti nő felmegy a társkeresőre ugye sokan írnak rá, teljesen egonövelő lesz az egész, így a nőknek lesz önbizalma. De ha nincs önbizalmuk az se baj, mert akkor is akarni fogja sok pasik, mert jajj de aranyos kis félénk visszahúzódó lány.

Minap ismerkedtem egy lánnyal, nem volt csinos, inkább átlag alatti egyszerű lány, ezért alig volt önbizalma, nulla önbizalma volt, és csak 1 hónapja volt szingli és már egy pasi fel is szedte.

2015. dec. 8. 17:40
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Egyébként nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy a kérdés feltevője honnan szedi az infóit. Nem mondanám magamat kövérnek vagy átlag alattinak (bár ha az is lennék a kérdező szerint úgy is ömlenének a férfiak), mégis kb az első egy hétben kaptam sok (értsd: összesen kb 10-12) levelet, amikor még friss hús voltam.

Utána ugyanazzal az 1-2 emberrel leveleztem, akik megmaradtak. Most, hogy külföldön vagyok és itt ismerkedek, valamivel jobb az arány. De nem sokkal.

2015. dec. 9. 01:26
 32/35 anonim ***** válasza:

Na látod. Én férfi vagyok, rendszeresen edzek, egy átlagos szintet én is megütök és 2 év alatt kb 15 nővel sikerült beszélgetést kialakítani, ebből mindössze 5 randi lett.

Normális, egyedi leveleket írtam, már amennyire a ":)" és az "ismerj meg" bemutatkozásra lehet mit írni. A nők adatlapján pedig láttam, hogy hány levelet kapott, mindnél 400 felett volt.

2015. dec. 9. 10:40
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

Nos, a párom(25) nem rendelkezik túl jó külső adottságokkal, de a személyiségével és szövegével már sok lányt ágyba vitt.

Egy szó, mint száz, ami a szexet illeti, az könnyű volt. Viszont a párkeresés már valóban nem...

2015. dec. 10. 03:05
 34/35 anonim ***** válasza:
55%

Ha az illető nem rendelkezne túl jó külső adottságokkal, akkor szóba se állnának vele, azonnal lekoptatnák. Onnantól pedig már mindegy milyen szövege van.

2015. dec. 10. 20:17
 35/35 anonim ***** válasza:
Pedig így van. Én eleinte pont, hogy a külseje miatt, nem akartam neki esélyt adni(többek között), mert egyáltalán nem jött be. Elképzelni nem tudtam volna, hogy én valaha is megcsókolom vagy lefekszek vele. Aztán mégis...és nem bántam meg.
2015. dec. 10. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!