Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak tényleg jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg jóval nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés

pl internet is tele van férfival, egy nőre 100 pasi ír. Szórakozó helyeken is hasonló a dolog. Mivel a férfinak kell kezdeményezni, ezért őket sorba utasítják vissza a nők ezáltal az önbizalmuk rohamosan csökken, viszont a férfiaktól várják el hogy legyen erős férfias magabiztos.

Ha egy kövér átlag alatti nő felmegy a társkeresőre ugye sokan írnak rá, teljesen egonövelő lesz az egész, így a nőknek lesz önbizalma. De ha nincs önbizalmuk az se baj, mert akkor is akarni fogja sok pasik, mert jajj de aranyos kis félénk visszahúzódó lány.

Minap ismerkedtem egy lánnyal, nem volt csinos, inkább átlag alatti egyszerű lány, ezért alig volt önbizalma, nulla önbizalma volt, és csak 1 hónapja volt szingli és már egy pasi fel is szedte.

2015. dec. 8. 17:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

11: sosem kezdeményeztem így, nem vagyok kretén, sem kapcsolatban élő, sem pedig lyukvadász, viszont mindig elhajtottak gondolkodás nélkül.

Nálad tényleg csak ilyenek próbálkoznak, vagy csak az ilyeneket veszed figyelembe?

2015. dec. 8. 20:30
 22/35 anonim ***** válasza:
Tényleg!
2015. dec. 8. 20:30
 23/35 anonim ***** válasza:
#21 Meg a csúnyák, de őket nem veszik figyelembe a nők, bármilyen normálisan kezdeményeznek.
2015. dec. 8. 21:06
 24/35 anonim ***** válasza:
56%

11 vagyok. Naná, hogy ilyenek találnak be. A kevésbé agyalágyultaknak van annyi esze, hogy ne jöjjön oda ha semmi jelet/hajlandóságot nem mutatok az ismerkedésre.

Amúgy érdekeskedes "férfiak" hogy amint egy-egy negatív példán keresztül állítom, hogy nem olyan rózsás nőként se a párkeresés egyből jönnek a : dehát én sose voltam ilyen bunkó, nem minden pasi ilyen, azért ritka az ilyen szöveg. Árulják már el uraim, nőknél akkor miért mindnek egyforma könnyű? Mi nem különbözünk egymástól? Köztünk nincs romantikus? Nekünk nem lehet vele nehézségünk vagy az le van magasról sajnálva mert nektek aztán sokkkkkkal nehezebb igaz?

2015. dec. 8. 21:35
 25/35 anonim ***** válasza:
78%

Ne haragudj utolsó, de hiába bizonygatod, hogy a nőknek is ugyanolyan nehéz ez egyszerűen nem igaz.

Ronda az arcod? Smink. Egy férfi nem sminkelheti ki magát... legalábbis ha heteró.

Kicsi a melled, segged, akármid? Plasztikai sebész megoldhatja, feltéve hogy van rá pénzed és akaratod. Egy férfi sehogy sem növelheti meg a péniszét ha nem megfelelő a mérete.

Szexre vágyik a nő? Kicsit kicsípi magát, és szétteszi a lábát.

Ismerkedni akar? Elég ha kiáll az utcára és vár. Biztos, hogy le fogja valaki szólítani, főleg ha jelzi, hogy ismerkedni akar. Vagy csak szimplán elmegy "szerencsétlenkedni" valahová, tuti lesz egy férfi aki odamegy segíteni és már kész is.

Ellenben ha egy férfi mindezt megcsinálná, hát nem valószínű, hogy sikere lenne, inkább csak hülyének néznék vagy b*zinak.

2015. dec. 8. 22:05
 26/35 anonim ***** válasza:
Ne hagyjátok abba gyerekek! Hozom a kukoricát! Mellesleg tényleg nehéz a férfiaknak.Lehet hogy a nőknek sem könnyű pl amiatt hogy reggel kisminkelés haj igazítása fésülködés,szőrtelenítés.Viszont ha mindez megvan,ne mondjátok már azt hogy nem jön össze 1 férfi sem. Én pl most nagyon el vagyok keseredve hogy az ünnepek alatt egyedül leszek,hiába megyek/mennék oda bármelyik csajhoz,csípőből elutasítana (igen,rossz hozzáállás,de ez van) :D (mellesleg mostanában mindenki neten kezdeményez ami Számomra undorító,de kinek a pap,kinek a paplan):D Valaki kérdezné,nem volt még csajom,de tervben van. :D
2015. dec. 8. 22:31
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
reggel kisminkelés haj igazítása fésülködés,szőrtelenítés.. huu de nagy erőfeszítés ... egy férfinak sokkal többet kell csinálnia ha nőt akar
2015. dec. 8. 22:37
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Más nem jutott eszembe hogy miért lehet nehéz,mert a legtöbb csajtól azt hallom,hogy azért nehéz mert nem tudják kiválasztani a megfelelő pasit a sok jelentkező közül.Ezt mégsem írhattam le :/
2015. dec. 8. 22:42
 29/35 MolotovPunk ***** válasza:

Szerintem ez emberfüggő dolog.Férfiak között is akad átlagos ember,aki nőcsábász.Vagy csak szimplán jó kisugárzása van.Tehát valakinek nehéz a társkeresés,van akinek egyáltalán nem az.

Azért én még mindig a személyes ismerkedés híve vagyok. :)

A másik dolog,amit látok.Sokan sz_rnak bele a randizásba és ismerkedésbe,ezért is van sok szingli ember a világon.

És szép nők között is rengeteg egyedülálló van...csak azt sokan nem veszik észre.

2015. dec. 8. 23:44
 30/35 anonim ***** válasza:
44%

25-ös.... amit te írtál az dugópajtik összeszedésére lehet tökéletes

ilyen szempontból lehet könnyebb a nők dolga, általában sokkal több férfi akar egy nőt megdugni, mint ahányan összefeküdnének vele, úgyhogy lehet jelentkezőt találni

azonban a kérdésben a "társ"keresésről van szó...ez bizony mindkét nemnek ugyanolyan nehéz, ugyanis a nemek előtt mind emberek vagyunk, egyediek...

2015. dec. 9. 01:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!