Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak tényleg jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg jóval nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés

pl internet is tele van férfival, egy nőre 100 pasi ír. Szórakozó helyeken is hasonló a dolog. Mivel a férfinak kell kezdeményezni, ezért őket sorba utasítják vissza a nők ezáltal az önbizalmuk rohamosan csökken, viszont a férfiaktól várják el hogy legyen erős férfias magabiztos.

Ha egy kövér átlag alatti nő felmegy a társkeresőre ugye sokan írnak rá, teljesen egonövelő lesz az egész, így a nőknek lesz önbizalma. De ha nincs önbizalmuk az se baj, mert akkor is akarni fogja sok pasik, mert jajj de aranyos kis félénk visszahúzódó lány.

Minap ismerkedtem egy lánnyal, nem volt csinos, inkább átlag alatti egyszerű lány, ezért alig volt önbizalma, nulla önbizalma volt, és csak 1 hónapja volt szingli és már egy pasi fel is szedte.

2015. dec. 8. 17:40
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
52%

Tuti le leszek ugatva, de marhára mindegy, hogy senkinek nem kellek vagy 10/10 kretén/kapcsolatbanélő/lyukvadász kezdeményez. Igazán felemelő, ha valaki kifejti, hogy egész jól nézel ki majd megkérdi, se@@be szereted-e. Köszi szépen, de szegény pasik annyi visszautasítás éri őket...már bocs de ilyenkor röhögnöm kell. Senki ellen nem esküdött össze a világ. Aki ezt hiszi azzal baj van.

Ha túllépnétek az óvadás mentalitáson és elfogadnátok, hogy senki nem köteles pozitívan fogadni a közeledéseteket. Más ha csaj megaláz, kinevet stb. akkor meg orrlógatás helyett inkább pattogni kéne örömötökben, hogy ilyen szeméttel nem álltatok össze.

2015. dec. 8. 18:41
 12/35 anonim ***** válasza:
65%
11: Valahogy nem tudom elhinni, hogy minden férfi így próbál meg ismerkedni, hogy "seggbe szereted-e". Egyébként ahogy elnéztem pár beszélgetést, sok lánynak ez jön be, szóval...
2015. dec. 8. 18:44
 13/35 anonim ***** válasza:
88%

Igen,nehezebb a dolguk,mert ha nagyon önbizalomhiányos,azt a nők végképp kiszúrják,míg fordítva hellyel-közzel még tolerálják.Szóval ez egy ördögi kör és tényleg sajnálom a mai pasik jelentős részét.

22/N

2015. dec. 8. 18:48
 14/35 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Egyrészt a fiatalabb korosztályban másfél-kétszer annyi férfi van, mint nő (legalábbis olyanok, akik néha elhagyják a lakásukat). Másrészt a maradék nő is szinte mind foglalt, mert a legjobban kinéző férfiak megtehetik, hogy több nőt is hülyítenek egyszerre. Az átlagos és az alatti külsejű férfiaknak már alig marad valaki.
2015. dec. 8. 19:17
 15/35 anonim ***** válasza:
69%

6 percen keresztül gépeltem le annak a dinamikáját és antropológiai hátterét, hogy miért megy a párkeresés nehezebben a férfiaknak a 21. században, mint a nőknek, aztán rájöttem, hogy tök fölöslegesen írtam, mert úgyse olvastátok volna el, hanem kapásból rákattintottatok volna arra a cuki kis piros kézre és/vagy jelentettétek volna a válaszomat provokatív tartalom miatt.

Legyen annyi elég, hogy mai társadalom, főleg nyugaton, lassan pedig itthon is, erősen nőcentrikus, ergo az élet legtöbb területén előnyt élveznek, a társkeresés terén pedig kimondottan egyszerűbb a dolguk. Ha valaki nem hisz nekem, akkor nézzen meg pár videót arról, hogy mit történik akkor, ha egy nőt férfi vagy férfiak bántanak. Őrjöngés, szitkozódás és a tettes fejének követelése. Vica-versa azonban csak nevetés és tapsolás van. A modern férfi nincs megbecsülve, eszközként tekintenek rá, nem tisztelik, nem állnak ki mellette, ilyen esélyekkel az oldalukon pedig értelem szerűen nehéz a párkeresés. Egy társadalmilag alig becsült, gyakorlatilag fogyóeszköznek tekintett valami nem túl kelendő dolog, ellenben egy lépten-nyomon agyon dicsért és egekig magasztalt valaki, akik úgy vannak eladva, hogy velük lenni kiváltság ellenben kelendő, mint a koton az AIDS klinikán.

Többet nem írok, mert tudom, hogy itt sokan csak akkor olvasnak 4 mondatnál többet, amikor pisztolyt szegeznek a tarkójukhoz, szóval megkíméllek titeket a sok gonosz és csúnya betűtől.

2015. dec. 8. 19:21
 16/35 anonim ***** válasza:
40%
15 igen igazad van!
2015. dec. 8. 19:25
 17/35 anonim ***** válasza:
33%

#15: És ennek fejében még az ám a durva, hogy sok nő tudat alatt érezteti is, tehát a kifejezésmódjukból, a mondataikból, a hanglejtésükből lerí, hogy örüljünk, hogy őkelmével egyáltalán szóba állhatunk. Megtehetik, mert a következő sarkon akár össze is szedhet egy másik pasast. Fogyóeszközök vagyunk, egy kínai import használati tárgy, amit bármikor kidobhatnak, lecserélhetnek.

Nézzük csak meg a szakítás következményeit is. Egy nő hozzávetőlegesen sokkal hamarább túlteszi magát egy férfin, mint egy férfi egy nőn. (Előbbi esetben kivételt képez ez alól természetesen az, ha a férfi irtó jól néz ki, utána még évekig is képesek sóvárogni.) Ennek oka az, hogy a nő könnyűszerrel bármikor beújíthat, a kisujjukat alig kell megmozdítaniuk. Ellenben egy férfi, ha "vadászatra" indul, 99.999%-os eséllyel nem fog találni magának olyat, akivel össze tudna jönni, s emellett még megalázzák, körberöhögik, elterjesztik róla, hogy mindenkinél bepróbálkozik, meg neki mindegy, csak lyuk legyen stb.

Hogy a férfiak nagy szarban vannak-e? Kijelenthetem, hogy igen! Hatalmas szarban! Minden nő a legeslegjobb férfiakra pályázik (ilyenekre: [link] viszont ezeket ( [link] mind figyelmen kívül hagyják, észre se veszik, mind ez idő alatt sok nagyon jóképű férfi végül érdekes módon nem egy top csajjal ( [link] hanem egy teljesen átlagos, szürke, nem kirívó típusú nő ( [link] mellett állapodik meg.

Vajon tényleg a férfiakkal lenne a baj? Hát nem hinném...

2015. dec. 8. 19:44
 18/35 anonim ***** válasza:
63%

15: Nagyon szépen leírtad a problémát.

Gyakorlatilag egy nő bármit megcsinálhat, retorzió úgysem éri. Megcsal a feleséged és kiderül? Inkább maradj csendben, mert ha szóvá teszed, akkor jön a válás és visz mindent amit tud, utána pedig még a gyerektartást is fizetheted.

2015. dec. 8. 19:45
 19/35 anonim ***** válasza:
42%
Megoldás: hagyni kell az egészet a francba. Egy idő után elfogynak a alfakanok és sok nő szintén egyedül marad.
2015. dec. 8. 19:58
 20/35 anonim ***** válasza:
19: Hamarosan úgyis jönnek a robotok.
2015. dec. 8. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!