Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tagadják a srácok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadják a srácok, mikor tényleg úgy van, hogy mindig az után futnak, aki nem adja könnyen magát?

Figyelt kérdés
2015. dec. 7. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Tudod, van egy mondás: könnyen jött, könnyen megy.

Nem jó ha egy lány könnyen adja magát. Konkrétan aki odadobja magát, az nem jó. Még ha a lánynak is tetszik az illető, legalább csináljon úgy mintha kellene érte tenni valamit. Én mindig is szerettem megismerni a lányt, meglepni, elhívni... könyörögni és bizonygatni a dolgokat persze nem, mert az a ló másik oldala.

2015. dec. 7. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ez roh**adtúl nincs így.

Utálok futni és teperni egy nő után.

Semmi értelmét nem látom, szeretem a spontán ismerkedést, átugrani a kötelező köröket, semmi kedvem küzdeni azért h abból talán, talán lehet majd valami.

Szeretem ha 2 oldalú az érdeklődés és nem csak azt látom h csak én megyek utána.

2015. dec. 7. 19:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy az után. R*b*ncok, akikben sokan jártak kellenek a fenének.
2015. dec. 7. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Van aki meg nem fut utánuk és kész, és inkább összefekszik egy könnyen "dönthetővel".

Tényleg, amúgy mi az értelme "futni" egy nő után, főleg ha nincs is reális esélye a dolognak?

2015. dec. 7. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelnek az ilyen nők. Ha egy nő oda jönne és kerek-perec megmondaná, hogy bejövök neki, akkor ő is és én is boldog lehetnék, de mivel ez nincs így, ezért marad részükről a nagy mellény, részemről meg az úgysem fogok oda menni majmot csinálni magamból. Ilyen egyszerű.
2015. dec. 7. 21:13
 6/8 A kérdező kommentje:
5-ös, már nem azért, de te vagy a férfi, miért kéne a lánynak szerelmet vallania kb?? :OO
2015. dec. 7. 21:16
 7/8 anonim válasza:
100%
Ha a nő akar valamit, akkor ő kezdeményezzen. Ha a férfi akar valamit, akkor ő. Szerintem egy nő is ér annyit mint egy férfi, így ő is felvállalhatja a szándékát. Nem az őskorban élünk. A nők nem tárgyak.
2015. dec. 7. 23:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"5-ös, már nem azért, de te vagy a férfi, miért kéne a lánynak szerelmet vallania kb?? :OO"

Esélyegyenlőség van egyébként! :D

Nem csak akkor kell ezt szajkózni ha "többletjogokat" akarnának a feminácik.

2015. dec. 7. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!