Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diszkókban tényleg könnyen be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diszkókban tényleg könnyen be lehet csajozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsőre kicsit furcsa a kérdés. Fiatal vagyok, 24 éves és egy hosszú, első kapcsolaton vagyok túl, ami elég viharosan ért véget és még most, pár hónap elteltével is a padlóra tesz a dolog, önbizalmam kb. 0.

Egoistán fog hangzani, de sportos alkat vagyok és nem vagyok egy csúnya gyerek sem, tehát önbizalmamnak kellene lennie, de nincs + egyszerűen nem megy a csajozás sem a bulikban...

Annyira régen voltam ilyen szituban, hogy teljesen kiestem a dolgokból... Rákerestem pár kérdésre már itt és mindenhol azt olvasom, hogy "meghívod egy italra és ..." és, hogy lazán össze lehet szedni csajt egy szórakozóhelyen. Tényleg így lenne?

úgy érzem, hogy nekem most pontosan egy ilyenre lenne szükségem, hogy segítsen kilábalni ebből a lelki gödörből.

De miért nem megy? Ha dumálni kell egy lánnyal, az könnyedebben megy, de ez a táncolásos, buliban ismerkedős dolog egyelőre idegen - félek az elutasítástól, nem kezdeményezek stb.

Mit tegyek, ti mit javasoltok?

2015. okt. 31. 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát, én lány vagyok, leírom az én nézőpontomat.

Ugye minden srác úgy kezdi h néz engem. Ha bejön nekem a csávó, akkor én is nézem, sőt még lehet rá is mosolygok. Ha véletlenül sem tetszik, akkor nem nézek rá, vagy ha véletlenül igen, akkor gyorsan a barátnőim felé fordulok. :D:D De ha meg volt a nézelődés, akkor általában oda jönnek és meghívnak valamire. Ha tetszik nekem, akkor mosolyogni szoktam rájuk, és utána elkezdünk beszélgetni. :D kb. ennyi. :D utána még táncolunk és ha úgy akkor csók, és ennyi.:D

2015. okt. 31. 17:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez nagyon hasznos számomra. Lenne még egy kérdésem, írok privátban. :)
2015. okt. 31. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, bárhol könnyű becsajozni. Ha neked nem, akkor nem nézel ki jól.
2015. okt. 31. 18:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jól nézel ki, akkor simán. Én viszont annyira alacsony és ocsmány vagyok, hogy még soha egy lánynak sem tetszettem, soha egy mosolyt nem kaptam, szóval aki ronda, annak ilyen helyen sincs semmi esélye.
2015. okt. 31. 19:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm!
2015. nov. 1. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!