Mi ez a szöveg, hogy "diszkókban ingyen is lehet csajozni/szexelni"?!
Én már régen nem voltam diszkóban, de mikor jártam akkor csak annyi volt hogy a pasi kifigyelte melyik csaj van legjobban beállítva és már vitte is.
Valószínű azok a szűz srácok nem így szeretnék elveszíteni a szüzességük.
Vázolom a helyzetet. Vannak olyan emberek, akik elégedettek a külsejükkel, adottságaikkal, még ha nem is világszépei. Közülük sokan szeretnek szórakozóhelyekre járni, flörtölni, inni, bulizni. Egy discoban, az emberek isznak, esetleg lerészegednek, aztán táncolnak rengeteg más emberrel, ahol a fizikai kontaktus bekövetkezik, pláne ha sokan vannak. Itt kezdődik majd a szexuális izgalom, ha egy lány egy fiúhoz dörgöli a becses valagát. Aztán két esélyes a dolog, vagy nem történik semmi, vagy félrevonulnak és folytatódnak a dolgok.
20-on éves srácok közül nem mindenki jár discoba, és aki igen, az sem k*rni megy.
"Szóval helike aki nem olyan... Szóval fullosakármicsoda, az már csak k*vázhat?"
Vagy k.vázik, vagy fapfap. Ezek az alternatívák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!