Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi ez a szöveg, hogy "diszkókb...

Mi ez a szöveg, hogy "diszkókban ingyen is lehet csajozni/szexelni"?!

Figyelt kérdés
Akik ilyet állítotok, nem gondoltok abba bele, hogy egyrészt nagyon sokan nem is járnak diszkóba, mert nem szeretnek, másrészt pedig akkor hogy a bánatba van ennyi huszonéves szűz srác, ha elvileg ilyen "pofonegyszerű" mindenki számára a megoldás? Vagy ez csak ilyen lerázós szöveg volna?

2013. máj. 21. 21:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%

"Az ingyenes duma meg teljesen igaz, csak azok nem hiszik el akik nem mozdulnak ki."

Hát persze. Amikor 3-szor annyi fickó van ott, mint lány és a fickókon belül is sokkal magasabb azoknak az aránya, akik azért mennek el, mint a csajoknál. Azonkívül mindenki igyekszik hiper-szuper alfa-hím benyomását kelteni, többen tényleg azok is, a többi fiú mindig egyedül megy haza a diszkóból. 10-szer akkora ott az arca mindenkinek, a csajoknak és a menő fickóknak főleg, szóval ez is egy újabb probléma.

Szóval nem én sem értem, hogy miért nyomják ezt a hülye szöveget.

2013. máj. 23. 10:12
 12/22 anonim ***** válasza:

az első mondatod nevetséges.

oda kell menni ahol a vad van.

diszkóba meg kimondva-kimondatlan ismerkedni is mennek a csajok,amellett,hogy mutogatják is magukat.

ezért is érdemes oda menni.

a zene,vagy a körülmények totál mindegy,idióták,meg ostoba ekisek járnak csak a zene miatt diszkóba.

egy férfi vagy nőért megy,vagy beb@szni oda.

és nem feltétlen egyszerű,de ha egy este odamész 50 nőhöz,akkor az egyiket tuti megszerezheted.

2013. máj. 26. 14:42
 13/22 anonim ***** válasza:
68%
Na akkor leírom az igazságot: Ha valaki nem nèz ki jól, az aztán feleslegesen próbál csajozni akárhol, fõleg diszkóban. Az utcán, könyvtárban, neten stb. helyen is felesleges a próbálkozás. Ez az igazság, a többi csak esti mese, vigasztaló szöveg, nem fedik a valóságot.
2013. jún. 8. 23:52
 14/22 anonim válasza:
63%

F*szság. nem kell jól kinézni, ha csúnya vagy, GYÚRJ máris több az esélyed... a lánykák 80%a meghal a kocka hasér. De még ha az sem jön össze, a r*bancabbik fajtát elviheted bármikor egy ujabb' bmw hátsóülésére "beszélgetni"...

Nem voltam még discoba, de a legcsunyább arcoknak is olyan nők esnek be néha, hogy csak nézek. Jó szöveg mellé nem kell valami "alfahímnek" lenni. Meg persze nem mindegy, hogy macinaciba mész valahova vagy stílussal.

2013. jún. 9. 15:21
 15/22 anonim válasza:

Nem értem miért discoban akarsz csajozni. A legnehezebb ott csajt felszedni, és ha sikerül is vagy bűn ronda, azért adja oda magát, vagy max egy telefonszámot fogsz kapni. 2x annyi csávó van, mint csaj, és a csávók 90%-a nyomul a szar dumájával. A legnormálisabb csajok is "flegma pics*k" lesznek, miután az 52. részeg veréb megy oda hozzájuk dörgölőzni, vagy valami béna fröccs akcentussal elmondott "csajozós szöveget" nyomatni.

Az meg, hogy valaki szép vagy ronda csak egy állapot, ami leginkább pénz kérdése. Tegyél magadért, öltözködj normálisan, beszélj normálisan, sportolj, tanulj, dolgozz és gond nélkül fel fogsz szedni normális átlag csajokat.

2013. jún. 12. 18:23
 16/22 anonim ***** válasza:

18.23

És őket, ezeket a lányokat hol lehet fölszedni?

2013. jún. 12. 18:52
 17/22 anonim válasza:
100%

Bármilyen meglepő átlagos lányokat átlagos élethelyzetekben lehet felszedni. Én eddig az összes barátnőmet a mindennapi ismerőseim közül szedtem fel. Osztálytárs, munkatárs, buszon együtt utaztunk, gyors étteremben kiszolgáló, edzőteremben, bevásárlóközpontban mögöttem állt a sorban, baráti köröm egyik tagja.

Bár tudni kell, hogy én személy szerint sosem tudtam úgy becsajozni, hogy elmentünk pár haverral buliba, kocsmába, bárba "ma este csajozni". Nálam mindig spontán jön, viszont én szinte mindenkivel beszélgetek akivel találkozok így könnyen megy. Olyan szituációt keress ami illik a személyiségedhez.

2013. jún. 12. 19:37
 18/22 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy a discoban becsajozz, rámenősnek kell lenned és azért valljuk be, aki huszonévesen szűz az nem rámenős...

Én voltam már discoban párszor és egyszer sem csajoztam be mert én nem mentem oda a lányhoz és hát ő meg tuti nem fog odajönni hozzám.

2013. júl. 14. 13:53
 19/22 anonim ***** válasza:
nem kell szuper kulso. ha eleg sok a pia a csajban, akkor nem veszi eszre, hogy csunya vagy
2013. júl. 14. 14:04
 20/22 anonim ***** válasza:

Lehet odajön hozzád.Igen a diszkó kur.vákkal van tele,és nagy az arcuk,még talán az amúgy normális csajoknak is :D És ezért mutogatják magukat,de van,hogy csak provokálni akarják a hímeket,vagyis a legtöbbször igen,nem ismerkedni,meg kúr.ni.Vagyis ha jól nézel ki,meg pénzed van,akkor benne vannak, ,,elcsábulnak".Jó ez a szöveg,hogy ahol a vad van oda kell menni,és sok a kur.va a diszkóban,de nem mint írtam nem mindegyik megy ismerkedni,és rohadt nehéz becsajozni.Egyébként szórakozóhelyre a zene miatt kell menni,bulizni kell menni,nem ismerkedni.

Kérdésre a válasz:igen ez egy fas.zság,hogy ingyen is lehet csajozni diszkóban.

2013. júl. 14. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!