Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha egy férfi közel van a harminchoz és nem tud csajozni?
Figyelt kérdés
2015. okt. 25. 12:17
1/5 anonim válasza:
A harminchoz közeli férfiak 80-90%-ának annyi a csajozás, hogy részegen meg mer szólítani pultos lányokat, és persze nem sikerül elérni semmit, de ő "csajozott".
Ne dőlj be a sok hazugságnak, minden kis szűz csicska úgy állítja be magát mintha Casanova lenne.
2/5 anonim válasza:
Azt azért pontosítsuk, hogy nem tud avagy nem akar? A kettő nem egy és ugyanaz.
Én pl nem akarok, mert elegem lett a női nemből.
3/5 anonim válasza:
Attól függ, mit értesz csajozás alatt. Én simán megszólítok csajokat, más kérdés, hogy 29 évesen még egy randim sem volt, hiszen annyira undorító és ocsmány külsőm van, amit egy lány sem képes elfogadni.
4/5 anonim válasza:
Inkább az a gáz ha még nem volt egy normális kapcsolata sem ennyi idősen.
5/5 anonim válasza:
26 éves vagyok és igen vannak problémáim a csajozással. Bókolni, flörtölni nem tudok. Beszélgetni sem tudok velük max semleges témákról nem tudom egyszerüen nincs meg az összhang a másik nemmel. Hogy gáznak gáz-e? Igen az de eddig se tettem semmit a csajozás érdekében mégis volt 7-8 kapcsolatom persze nem azokkal voltam együtt akik valójában tetszettek hanem aki jött :D :D Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!