Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten csajozni tömegközle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten csajozni tömegközlekedésen?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tőlem kb 10 percre lakik, gyakran előfordul, hogy ugyanazzal a busszal megyünk a kökire, időnként még a hazafele buszon is látom. Nem kifejezetten jó csaj de engem megfogott benne valami. Mindig figyelem mikor ahhoz a megállóhoz érek, hogy látom-e bár én úgy vettem észre, hogy Ő még engem nem nagyon vett észre...

Nem tudom, hogy hogyan lehetne leszólítani úgy, hogy ne tűnjek idiótának illetve megéri-e megpróbálkozni ezzel.

26 F

2015. okt. 11. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
annyira sokszor van olyan hogy rámmosolyog egy srác,elvarázsol a mosolya,annyira jó lenne ha leszólítana,de nem történik semmi...leszáll a buszról és nem látom az életben soha többé...szóval könyörgöm SZÓLÍTSD LE!legfeljebb kikosaraznak,de ha nem próbálod meg sosem fogod megtudni hogy mi lehetett volna ebből...
2015. okt. 11. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Szallj le vele egyutt es ott szoøitsd meg, ne a tomott heringjaraton
2015. okt. 11. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem is az a legjobb, ha leszállsz vele együtt és úgy szólítod le, talán az igazsággal lenne legjobb kezdeni, tehát elmondod neki hogy megtetszett neked a stílusa, kinézete stb, vmi.. és nem akarsz tolakodó lenni de szívesen megismerkednél vele. :D

de ha van jobb ötleted írd meg, mert nekem csak ez az egy van xd

2015. okt. 11. 21:25
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm hát megpróbálok valamit
2015. okt. 11. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!