Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenéznél egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Kivágtak otthonról, 3000Ft volt a zsebemben, amikor elmentem. Ez érettségi után volt, szóval nincs diplomám.

Művelt vagyok, több nyelven beszélek (10et tanultam, 5-öt beszélek folyékonyan). Többnyire van munkám, hol iroda, hol takarítás, szóval bármit elvállalok, közben otthon tanulok, és gyűjtök, hogy elvégezhessek egy egyetemet idővel.

Viszont rengeteg diplomás lenéz. Jogosan?

2015. dec. 7. 13:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%

"egy jo szakma feler egy diplomaval..."

A diplomák nagy része is szakmát ad. Valójában tök mindegy, milyen papír hitelesíti, ha van hivatásod, amit szeretsz. Ha meg nincs hivatásod, nincs amiben igazán jó vagy, akkor tök mindegy, hogy diplomád van vagy "szakmád", úgyse leszel boldog vagy sikeres.

Az mondjuk nekem fura, hogy a szüleid beleöltek egy rakás pénzt a tanulmányaidba (10 nyelv??? Egyrészt minek, másrészt ez nem olcsó mulatság, ennyiből egy egyetem is kijött volna), mégis üres zsebbel utcára tettek?

2015. dec. 7. 13:27
 12/28 A kérdező kommentje:
Magamtól tanultam az angol és az anyanyelvem kivételével mindent, amit pedig ingyen oktattak még általánosban.
2015. dec. 7. 13:28
 13/28 anonim ***** válasza:

Én meg nem is értem, miért néznek le? Mert nincs diplomád? Jesszusom, hány diplomás tolja a mekiben angolul mekegve? Az intelligencia nem papír kérdése.

Ránts vállat, ő a diplomájától happy, te meg attól, hogy küzdesz a céljaidért, én attól, hogy van egy lovam, a barátom meg attól, hogy duplacsavarot tud ugrani gördeszkával.... tök őszintén, kit érdekel?

2015. dec. 7. 13:34
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

11!

Szakmat lehet ,hogy ad de gyakorlatot is??

Mert hat ugye mi az elso kerdes a felveteli beszelgetesen!

Gyakorlata van...?

2015. dec. 7. 13:34
 15/28 anonim ***** válasza:

"Szakmat lehet ,hogy ad de gyakorlatot is?? "

Normális egyetemi hallgató dolgozik gyakornokként vagy akár beosztottként is részmunkaidőben/nyáron/hétvégén/suli előtt/után. Igen, én úgy jöttem ki az egyetemről, hogy összesen kb. két év gyakorlatom már volt, elnyertem egy külföldi ösztöndíjat és egy szakmai díjat is. Így a diploma után ütőképes portfólióm (nem, nem összetévesztendő a modellekével) volt, amivel be tudtam adni a jelentkezésem szinte bárhova.

Ha nem jártál egyetemre, nyilván nemigen tudod, de hidd el, nagyon sok féle szak és képzés van és nagyon sok féle ember megy oda tanulni. Nem mindenki tölti az egyetemi éveit bulizással vagy holdfényre merengéssel a filozófiakönyve fölött.

2015. dec. 7. 13:40
 16/28 anonim ***** válasza:
Vagy melegedni ill. A szomszed kislanyt majmolni ,ha van neki akkor legyen mar nekem is alapon...
2015. dec. 7. 13:46
 17/28 anonim ***** válasza:
49%
Én dugnálak.
2015. dec. 7. 13:50
 18/28 anonim ***** válasza:
Én inkább felnéznék rád babám, amiért ilyen ügyes és talpraesett vagy. De mire mész vele? Nem mindegy ki mit gondol? Úgysem ismerjük egymást.
2015. dec. 7. 13:54
 19/28 anonim ***** válasza:
Tudod a rengeteg diplomás meg kint külföldön mosogat úgyhogy nincs miért izgulni.
2015. dec. 7. 14:03
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem. Ha 8 általánossal wc-t pucolnál a nyugati aluljáróban, akkor sem lenne senkinek se joga lenézni!! Mindegy, hogy van-e 100 diplomája vagy nincs! Aki lenézi a másik embert...a munkája vagy a végzettsége miatt (és itt még lehetne folytatni tovább a sort..)...önmagáról ad ki szegénységi bizonyítványt!
2015. dec. 7. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!