Te lenéznél vagy irigyelnél egy ilyen lányt?
Ha megtudnád egy egyetemi csoporttársadról, hogy a párja egy külföldi zenész, és hétvégente viszi a csajt is más országokba várost nézni, gyémánt gyürüt ajándékozott neki, luxus parfümöket, mindig küld neki pénzt (heti 15-30 ezret). És késöbb meg ki is viszi a csajt magához végleg, és ott élnek jó körülmények közt.
Ha a csaj amugy szép, de nem nagyszájú, inkább visszafogott, kedves.
Utálnád?
Aha.
Minden értelmes ember szokása utálni mindnekit aki semmit se tett.
Retard.
igaz én nem nő vagyok, de válaszolok...
nem nézném le és nem is irigyelném...
ha annyira akarnék én is tudnék ilyen színvonalat teremteni magamnak :) mondjuk én nem más által hanem én saját magamnak
22F
Attól függ milyen ember. Van olyan ismerősöm akitől a világ legszebb és leggazdagabb nőjét se sajnálnám. Egy másiknak pedig csak vele egyneműeket kívánnék, mert az illik a stílusához.
Természetes az irigység és az utálat is bármennyire divat a modern liberális ember "okos" gondolkodásmódja. De végül is örüljünk, hogy 2 lábbal állunk a földön, az sem adatik meg mindenkinek.
"-Retard"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!